Accidentarea lui Florin Plămadă le dă bătăi de cap rapidiștilor

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:03 Liga 2
Accidentarea lui Florin Plămadă** le dă bătăi de cap rapidiștilor

Cu nouă puncte acumulate în cinci meciuri disputate, fotbaliștii Rapidului pregătesc în liniște partida de campionat cu ACS Buftea, de sâmbătă, de pe Areni. Vestea bună este că au revenit la antrenamente și accidentații Negru, Sumanariu și Homneac, care au șanse să facă parte din lotul de 18 jucători cu care antrenorul Ovidiu Murariu va aborda întâlnirea din etapa a VIII-a.

„Din păcate, fundașul central Florin Plămadă a suferit o contractură musculară și a devenit incert pentru confruntarea cu Buftea. Șanse mici de a fi pe teren sâmbătă are și Marinkovic, care se resimte după o accidentare mai veche”, a declarat Ovidiu Murariu.

Viitoarea adversară a Rapidului negociază cu frații Karamyan

Tehnicianul sucevean spune că este la curent cu toate schimbările care au avut loc în ultima perioadă în curtea grupării ilfovene. „După un start de sezon modest cauzat de pregătirea de vară incompletă, ACS Buftea dă semne de revenire. Echipa pregătită de Vali Bădoi și Giani Kiriță a efectuat recent un stagiu de pregătire centralizată la munte și caută să se întărească cu fotbaliști de mare experiență. Printre jucătorii contactați de află frații Artiom și Arman Karamyan, despre care presa centrală spune că sunt foarte aproape să semneze cu formația din Buftea”, a precizat Murariu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:03 Liga 2
Pe aceeași temă