Academica merge doar pe victorie cu SC Bacău: „Nu trebuie să luăm în calcul alt rezultat, orice eșec fiind de neacceptat”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 17:30 Liga 2
Academica merge doar pe victorie cu SC Bacău:**

Academica Argeș debutează în play-off pe teren propriu în fața echipei SC Bacău, grupare care i-a învins în final de retur. Piteștenii sunt obligați să câștige sâmbătă, de la ora 11:00, dacă vor să mai spere la promovare. Jucătorii pregătiți de Ciprian Urican au șapte puncte în spatele liderului FC Voluntari și orice pas greșit îi poate fi fatal.

Preparatorul fizic al argeșenilor, Dan Didiță, spune că Academica trebuie să fie mult mai atenți în cele 10 jocuri din play-off. „Se putea face mai mult pe perioada sezonului regulat; dovadă că nu am reușit să realizăm tot ce ne-am propus sunt cele șapte puncte pe care le avem în minus față de contracandidata FC Voluntari. Dincolo de analiza minuțioasă pe care am făcut-o la club, este foarte important ce vom face de acum înainte. Mai sunt zece partide de disputat, ne vom întâlni de două ori cu cei de la Voluntari. Șanse teoretice păstrăm și, atâta vreme cât ele sunt, avem datoria să luptăm până la capăt. Sâmbătă ne reîntâlnim cu Bacăul, formație care ne-a învins la ea acasă în acest an. Noi ne dorim victoria cu orice preț, nu trebuie să luăm în calcul alt rezultat, orice eșec fiind de neacceptat. Ar însemna sfârșitul drumului și nu trebuie să se întâmple așa ceva. Să sperăm că și contracandidații noștri se vor încurca și vor mai pierde teren”, a spus, citat de ziarulargesul.ro, Dăniță.

„Ne vom lupta până la capăt, până în ultima clipă”

Florentin Rădulescu, antrenorul de portari al clubului, susține și el șansele Academicii de a ajunge în Liga 1: „Noi sperăm în continuare. Sâmbătă vom juca acasă, pe un teren de fotbal, cu Bacăul, echipă ce ne-a bătut la ea acasă în meciul retur din sezonul regulat; se știe în ce condiții a fost atunci gazonul pe care s-a jucat. Eu cred că se poate rezolva promovarea, în ciuda momentului greu pe care-l traversăm, iar aici mă refer la diferența de puncte între noi și Voluntari. Ne vom lupta până la capăt, până în ultima clipă. De asemenea, ne dorim ca și suporterii să vină alături de noi în număr cât mai mare; cunosc bine publicul din Pitești, există tradiție pentru fotbal și este normal ca pretențiile să fie foarte mari”.

În etapa a 21-a a Ligii 2, Academica Argeș a pierdut la Bacău cu 1-2. Atunci au înscris C. Neagu ”21 și Vraciu ”85 pentru înfingători și Pătulea ”80 pentru gazdele de sâmbăta aceasta.

Marius ANGHEL 03 Apr. 2015, 17:30 Liga 2
Pe aceeași temă