A slăbit 7 kilograme după operație, dar speră să revină pe teren în 3-4 luni. Semeghin: „Putea să-mi fie fatal acest incident”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2015, 14:11 Liga 2
A slăbit 7 kilograme după operație, dar speră să revină pe teren în 3-4 luni.** Semeghin:

Dorin Semeghin se află în plină perioadă de recuperare după grava accidentare suferită în urmă cu o lună de zile, în timpul partidei de pe Areni cu ACS Berceni. Chiar în debutul respectivei partide, căpitanul Rapidului a primit o lovitură puternică în abdomen. S-a resimțit serios după acest șoc, însă datorită adrenalinei a reușit să ducă jocul la bun sfârșit, pe propriile picioare.

La finalul partidei, pe când se afla la dușuri, lui „Seme” i s-a făcut brusc rău și a fost transportat de urgență la spital. Medicii care l-au consultat au constatat că tomograful la care a fost supus nu a fost elocvent, așa că au decis să-l interneze în spital pentru a fi ținut sub observație. Întrucât starea de sănătate a fotbalistului în vârstă de 36 de ani continua să se înrăutățească, medicul Adrian Axinte a decis că este obligatorie intervenția chirurgicală.

„Când am auzit acest lucru, am cerut să fiu lăsat să plec să mă operez la Iași, însă am fost declarat netransportabil. În acel moment aveam niște dureri insuportabile și mă gândeam la ce este mai rău. Din cauza șocului, am avut intestinul perforat în două locuri și mi s-a adunat o cantitate însemnată de lichid în abdomen. S-a ajuns la o peritonită generalizată, din cauza șocului puternic fiind afectat serios și pancreasul. Putea să-mi fie fatal acest incident, cu toate că nici medicii nu-și explică cum de am rezistat pe teren încă 80 de minute după ce am încasat lovitura”, a declarat fotbalistul care a strâns 227 de prezențe pe prima scenă a fotbalului românesc.

După două săptămâni și jumătate de spitalizare, perioadă în care a slăbit 7 kilograme, „Seme” se recuperează acasă, sub atenta observație a soției. „Medicii, cărora doresc să le mulțumesc pentru modul în care m-au tratat, spun că lucrurile merg spre bine, dar recuperarea va fi de durată. Sunt încă foarte slăbit, mai am de tras până mă voi pune iar pe picioare. Fotbalul este pasiunea mea și aș dori să mai continui să joc, chiar dacă acest lucru nu va fi posibil mai devreme de câteva luni. Iubesc Rapidul și de aceea am rămas aici în orice condiții”, a mărturisit Dorin Semeghin.

Una peste alta, Rapidul nu se simte deloc confortabil fără căpitanul său, gruparea suceveană adunând doar trei puncte din 15 posibile după accidentarea lui Semeghin. „Îmi era dor de fotbal, așa că am mers sâmbătă, la stadion, să-i încurajez pe băieți. Am văzut meciul de la geamul sălii de conferință. Băieții au dat totul pe teren, au făcut tot posibilul să câștige, dar trebuie să recunoaștem că Gloria Buzău a prins o zi mai bună și s-a impus pe drept”, a afirmat „Seme”.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 08 Apr. 2015, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă