A doua plecare de la Progresul Spartac după promovarea în Liga 2. Jucătorul a semnat cu o echipă din Liga 4

Andrei PASCU 07 Jul. 2022, 11:18 Liga 2
A doua plecare de la Progresul Spartac după promovarea în Liga 2. Jucătorul a semnat cu o echipă din Liga 4

Progresul Spartac a mai renunțat la un jucător, al doilea după promovarea în Liga 2. Atacantul Robert Cazaciuc nu mai rămâne la echipă după performanța din sezonul trecut, el fiind deja acontat de un club din divizia a patra, Dunărea Giurgiu. Vârful de 22 de ani nu merge, însă, singur acolo.

Progresul Spartac a mai renunțat la un fotbalist. Atacantul Robert Cazaciuc, lăsat să plece în Liga 4

Robert Cazaciuc a semnat cu formația din Giurgiu pentru că acolo a fost numit, recent, antrenor Andrei Nemțescu, plecat și el de la Progresul Spartac, unde era antrenor la academie.

Robert Cazaciuc a jucat în 25 de meciuri pentru Progresul Spartac la seniori și a marcat patru goluri. Un an, între perioadele de iarnă dintre 2021 și 2022, Robert Cazaciuc a evoluat pentru SC Popești Leordeni.

Mulțumim, Robert!

Jucătorul progresist Robert Cazaciuc a părăsit clubul nostru zilele trecute, urmându-l pe antrenorul Andrei Nemțescu, amândoi semnând cu Dunărea Giurgiu în scopul luptei pentru promovarea în Liga a 3-a!

Tânărul atacant, născut în anul 2000, și-a făcut junioratul la cluburile 3 KIDS Sport și ACS Berceni, până să ajungă în 2016 în Intrarea Vrabiei, unde a figurat pentru echipele noastre U17 și U19 în Campionatele Naționale, dar și în Liga a 4-a, la echipa a doua. Pe 6 Aprilie 2019, acesta a avut un debut de neuitat la echipa mare, intrând pe teren în ultimele minute unei partide împotriva ACSM Oltenița, și reușind să înscrie golul victoriei la prima sa atingere a mingii! Timp de doi ani, acesta a mai intrat în alte 24 de meciuri oficiale pentru Progresul, înscriind încă trei goluri, până să fie transferat la Popești-Leordeni în iarna sezonului 2020-2021. Robert a revenit la formația noastră în această iarnă, însă, din păcate, nu s-a putut impune, jucând doar douăzeci de minute în finalul unei victorii cu Unirea Bascov, din etapa a 7-a a Play-Off-ului.

Îi mulțumim lui Robert Cazaciuc pentru anii pe care i-a petrecut în familia bleu-albastră, și îi urăm mult noroc în lupta pentru promovare sub comanda antrenorului Andrei Nemțescu”, a anunțat Progresul Spartac.

Progresul Spartac, la a doua plecare

Zilele trecute, Progresul Spartac a anunțat despărțirea de portarul italian Enrico Moro, în vârstă de 24 de ani, care este, de fapt, născut în Lituania. Până acum, el era singura plecare anunțată de nou-promovata în Liga 2, după finalul campionatului precedent de Liga 3.

Progresul Spartac a făcut până în acest moment patru achiziții. Inițial a făcut publică aducerea lui Iulian Badea de la FC Voluntari 2, iar apoi a oficializat alte trei transferuri, Luca Florică (fundaș, 19 ani, ex Academica Clinceni), Valentin Mărgărit (portar, 18 ani, ex Rapid) și Ciprian Popescu (atacant, 18 ani, ex Rapid).

Progresul Spartac are următorul amical cu Gloria Buzău

Progresul Spartac a disputat și un prim meci amical după reluarea pregătirilor. A întâlnit o echipă contra căreia va evolua în sezonul 2022-2023, Metaloglobus, în fața căreia a cedat la un gol diferență, 2-3. Echipa lui Andrei Erimia are următorul joc amical stabilit pentru data de 16 iulie, cu Gloria Buzău.

Apoi, le va mai întâlni pe FC Brașov (22 iulie), CSM Jiul Petroșani (28 iulie) și Concordia Chiajna (30 iulie).

Foto: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/exclusiv-cuantumul-premiilor-in-bani-pentru-noul-format-al-cupei-romaniei-in-sezonul-2022-2023-o-echipa-poate-ajunge-sa-castige-354-000-de-euro-diferenta-mare-de-premiere-intre-invinsa-si-castiga-19236648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-spectaculoasa-in-amicalul-cu-progresul-spartac-noua-echipa-a-lui-eugen-trica-a-fost-condusa-de-doua-ori-19236429

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-incepe-liga-2-cu-viziunea-cu-care-a-initiat-proiectul-andrei-erimia-mentine-aceeasi-linie-vom-avea-o-echipa-tanara-stilul-de-joc-va-fi-acelasi-nou-promovata-a-p-19236221

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jul. 2022, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă