ADVERTORIAL | Tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Liga2.ro 27 Jan. 2023, 12:45 Publicitate
ADVERTORIAL | Tricoul lui U Cluj cadou, pentru primul tău pariu pe Superbet.ro

Duelul dintre U și Rapid e ocazia perfectă să îți începi cariera de parior! Chiar dacă momentan, U Cluj pare că e în pericol să revină în Liga 2, legendara echipă ardeleană va face tot posibilul să supraviețuiască în SuperLigă! Tu poți trăi această luptă spectaculoasă, îmbrăcat în tricoul lui U.

Bucură-te de pasiunea pentru fotbalul românesc și din postura de parior. Dacă-ți deschizi cont la Superbet.ro și plasezi primul pariu de minimum 50 de lei, câștigi garantat tricoul oficial al lui U Cluj, tricou pe care îl poți primi personalizat cu numărul și numele alese de tine.

Pentru a primi tricoul lui U Cluj, e necesar să accesezi acest link pentru a finaliza procesul de înregistrare și a plasa primul pariu.

U Cluj vine după ce a învins FC Voluntari cu 2-1 pe Cluj Arena, Rapid vine după un entuziasmant 3-0 cu Sepsi pe Superbet Arena Giulești. Cu Sabău pe banca Șepcilor Roșii, cu Mutu pe banca Rapidului și cu superfani în tribune, indiferent de vremea din timpul partidei și de starea gazonului, U Cluj-Rapid va fi un supermeci!

Cele două echipe s-au întâlnit prima oară în 1933 (confruntarea fiind cea mai veche din SuperLigă) și dincolo de fabuloșii fani, se laudă și cu faptul că sunt singurele echipe din actuala divizie de elită care au jucat și în primul sezon în care campionatul a fost organizat în sistem divizionar (ediția 1932-1933).

Fii Super, joacă responsabil!

Liga2.ro 27 Jan. 2023, 12:45 Publicitate
Pe aceeași temă