Cine urcă în Liga 2? Vezi Cotele Superbet pentru barajele de promovare, cu CS Dinamo – CS Afumați în prim-plan

Liga2.ro 05 Jun. 2024, 13:23 Publicitate
Cine urcă în Liga 2? Vezi Cotele Superbet pentru barajele de promovare, cu CS Dinamo - CS Afumați în prim-plan

Fanii fotbalului mic din România au treabă miercuri, începând de la ora 17:30, când se joacă returul celor cinci baraje de promovare în Liga 2! Nicio partidă tur nu s-a terminat la o diferență mai mare de un gol, așa că așteptăm continuările unor confruntări echilibrate, care vor decide cine zâmbește la finalul sezonului și cine așteaptă o altă șansă!

Vezi aici Cotele Superbet pentru returul barajelor de promovare în Liga 2 și alege inspirat!

O singură favorită clară!

Probabil principalul punct de atracție va fi încercarea celor de la CS Dinamo de a întoarce rezultatul meciului tur cu CS Afumați (0-1, în deplasare) și a urca în premieră în al doilea eșalon al fotbalului secund. Dinamoviștii nu au o misiune ușoară și pornesc din postura de outsideri: la Superbet ai cotă 2.65 pentru calificarea lui Dinamo, cu o cotă de 1.42 oferită celor de la Afumați.

Într-o situație asemănătoare se află SCM Râmnicu Vâlcea (cotă 2.65 pentru calificare, după 1-2 în turul cu AFC Câmpulung Muscel), în timp ce partidele dintre Metalul Buzău și CSM Focșani (1-2 în tur), respectiv Unirea Ungheni – Gloria Bistrița (2-2 în tur) sunt foarte, foarte echilibrate, cu cote apropiate pentru avansarea în Liga 2: cotă 2.00 pentru buzoieni și cotă 1.72 pentru focșăneni, respectiv cotă 1.72 pentru Unirea Ungheni și cotă 2.00 pentru Gloria Bistrița.

Singura partidă în care cotele Superbet oferă indicii clare privind echipa care va promova este cea dintre FC Bihor și CSC Ghiroda și Giarmata Vii. După 2-2 în tur, în deplasare, bihorenii sunt SuperFavoriți, cu o cotă de 1.22 pentru opțiunea „cine merge mai departe”!

Toate cele cinci meciuri de baraj se joacă live pe Superbet de la ora 17:30, cu sute de opțiuni, SuperCote, dar și SuperPariuri pe care poți combina cele mai interesante evenimente ale fiecărei partide.

Liga2.ro 05 Jun. 2024, 13:23 Publicitate
Pe aceeași temă