Zoltan Ritli este optimist înaintea barajului! Vrea în Liga a III-a!

Mihai Andries 19 Jun. 2013, 11:53 Ligi județene
Zoltan Ritli este optimist înaintea barajului!** Vrea în Liga a III-a!

„Mergem să cîștigăm barajul”, a spus Zoltan Ritli, antrenorul campioanei ligii a 4-a Someșul Cărășeu. Invitat luni seara la emisiunea Săptămâna sportivă , tehnicianul celor de la Cărășeu s-a arătat încrezător înaintea barajului de azi de la Șimleu, acesta apreciind că cele două echipe, Someșul respectiv Unirea Jucu, au șanse egale de promovare.

Campioana județului Satu Mare, Someșul Cărășeu, va întâlni campioana Ligii a 4-a a județului Cluj, Unirea Jucu. Meciul se va juca pe teren neutru în județul Sălaj, pe stadionul Măgura din Șimleul Silvaniei, azi de la ora 17,30.

Someșul Cărășeu a terminat pe primul loc în seria A a ligii a 4-a și a ajuns la acest baraj după ce a învins în 9 iunie pe Someșul Oar cu scorul de 3-0. Este campioana județului Satu Mare, sau mai bine spus a rămas campioană după ce și sezonul trecut a fost cea mai bună echipă din județ.

Într-un meci de pregătire în vederea barajului cu Someșul Cărășeu, Unirea Jucu a fost învinsă săptămâna trecută de Rapid Jibou, scor 3-1.

Președintele Unirii Jucu, Dani Chiorean, i-a „spionat” pe jucătorii Someșului Cărășeu, echipă despre care a declarat că are un lot bun și apreciază că șansele sunt egale în meciul de astăzi: „Meciul cu Rapid Jibou a fost un meci amical, în care nu am putut folosi 4 titulari. Aceștia vor juca însă cu Cărășeu. Sperăm să promovăm în Liga a III-a iar în următorii ani să atacăm Liga a II-a.”

„Noi nu am avut nevoie de un meci amical deoarece venim după un retur aglomerat și după un joc intens în finala campionatului. Vom merge la Șimleu în ziua jocului și de pe acum îi invităm cu noi pe iubitorii fotbalului sătmărean pentru a ne susține la acest baraj. Sper să promovăm și, cine știe poate vom fi o soluție de echipă satelit pentru Olimpia” a mai spus Zoltan Ritli, antrenorul celor de la Cărășeu, la emisiunea Săptămâna sportivă.

Someșul Cărășeu va pleca azi spre Șimleu iar oficialii echipei invită iubitorii fotbalului sătmărean să li se alăture și să-I susțină la acest baraj.

 

Sursa: Gazeta de Nord Vest

Mihai Andries 19 Jun. 2013, 11:53 Ligi județene
Pe aceeași temă