Viitorul Însurăței se antrenează cu gândul la promovarea în liga a treia!

Viitorul Însurăței se antrenează** cu gândul la promovarea în liga a treia!

Această săptămână este una decisivă pentru jucătorii Viitorului Însurăței, care se antrenează vârtos cu gândul la promovarea în liga a treia. Brăilenii efectuează câte un antrenament pe zi, iar Marian Stăvărache, cel care este singurul antrenor brăilean care a reușit promovarea în liga a III-a cu trei echipe diferite, este destul de optimist.

„Ne așteaptă un meci foarte greu greu cu echipa campioană a județului Buzău. Din păcate pentru noi, nu-l mai avem în lot pe Lupașcu, cel care a preferat să plece la muncă în Germania, dar chiar și așa avem destui băieți care pot să-l înlocuiască fără probleme. Meciul de sâmbătă va fi unul de care pe care, și cred că, dacă băieții vor respecta cu sfințenie indicațiile tactice pe care dau eu, vom reuși să readucem Viitorul Însurăței în liga a treia. Am intenționat să intrăm în cantonament la începutul acestei săptămâni, dar avem destui jucători care au un loc de muncă și acest lucru nu s-a putut realiza. Chiar și așa, sunt convins că băieții mei vor face tot ceea ce depinde de ei pentru a câștiga meciul de la Slobozia. Totodată îmi place să cred că vom avea lângă noi suficienți suporteri, care să ne încurajeze în tentativa noastră de a promova”– a spus antrenorul celor de la Însurăței.

Viitorul Însurăței, este campioana județului Brăila, având un avans liniștitor față de echipa de pe locul secund, Victoria Traian, 6 puncte, chiar aceasta din urmă a eliminat Viitorul Însurăței din Cupa României, câștigată ulterior de Sportul Chiscani.

Una peste alta, Viitorul Însurăței, așteaptă la meciul de la Slobozia, cel puțin 500 de brăileni care s-o încurajeze în tentativa lor de a reveni în eșalonul al treilea din fotbalul românesc.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă