Viitorul Însurăței merge la baraj, Găiseanca și Galbenu au retrogradat

Viitorul Însurăței merge la baraj,** Găiseanca și Galbenu au retrogradat

Sâmbătă dimineață, pe cinci terenuri ale județului Brăila, au loc partidele ultimei etape din cadrul play-off-ului și play-out-ului ligii a patra brăilene la fotbal. După aceste partide s-a aflat cine va juca meciul de baraj pentru promovarea în liga a treia, precum și echipele retrogradate în liga a cincea. La barajul de promovare va merge Viitorul Însurăței, care a remizat la Tudor Vladimirescu, 2-2 la capătul unei partide în care a condus la pauză cu 2-1

Tot în play-off, Victoria Traian n-a putut să câștige acasă meciul jucat cu Viitorul Ianca, iar în ultimul meci, CS Făurei a câștigat disputa de pe stadionul „Chimia” din Lacu Sărat, jucat împotriva Sportului din Chiscani.

Și în play-out s-a lămurit situația. Voința Vișani a câștigat la Victoria Cazasu și Avântul Mircea Vodă a învins în disputa de acasă cu Voința Găiseanca. Trei puncte la „masa verde” a câștigat Old Boys Însurăței, deoarece Viitorul Galbenu s-a retras din compeție. Aceasta din urmă împreună cu Voința Găiseanca vor evolua în liga a cincea din sezonul viitor.

Dar iată rezultatele și marcatorii din cadrul acestei ultime etape jucate în „fotbalul mic” din Brăila, oferite de AJF Brăila

PLAY-OFF:

Pandurii Tudor Vladimirescu – Viitorul Însurăței  2-2 (1-2)
Cologiu (13, 52)/ Gheorghiță Viali (34, 39)

Victoria Traian – Viitorul Ianca  2-2 (1-2)
Postolea (6), Veber (66)/Iaco9b (19), Sterpu (37)

Sportul Chiscani – CS Făurei  0-1 (0-0)
Călătoaie (51)

În clasament primul loc este ocupat de Viitorul Însurăței care are acum 49 de puncte și va juca barajul de promovare în liga a treia, pe locul doi a terminat sezonul Victoria Traian cu 37 de puncte, iar pe trei se află Pandurii Tudor Vladimirescu cu 32 de puncte.

PLAY-OUT

Victoria Cazasu – Voința Vișani  1-3 (1-0)
Avramescu (27) / Perian (52), Broască (85), Dobrică (89)

Avântul Mircea Vodă – Voința Găiseanca  3-1 (2-1)
Anghel (15), Bolozan (28), Mușat (70) / Bădără (44)

Viitorul Galbenu – Old Boys Însurăței  0-3
Gazdele s-au retras din campionat

Voința Vișani, Victoria Cazasu, Avântul Mircea Vodă și Old Boys Însurăței vor mai juca încă un sezon în liga a IV-a brăileană la fotbal, iar Voința Găiseanca și Viitorul Galbenu au retrogradat în liga a V-a.

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Pe aceeași temă