VIDEO | Performanță inedită reușită în Alba de un portar. A fost reprofilat din cauza absențelor din lot și a eroul meciului de la Teiuș

Marius ANGHEL 27 May. 2015, 14:25 Ligi județene

Performanță inedită înregistrată în jocul de duminică de la Teiuș, în etapa a 28-a a Ligii a IV-a Alba. ASC Pianu a câștigat cu 2-0 în fața gazdelor de la Rapid CFR, însă nu acest lucru a fost marea surpriză, ci autorul celor două goluri. Unul dintre portarii echipei oaspete a fost folosit ca atacant, el reușind să înscrie câte o dată în fiecare repriză.

Lipsită de aportul câtorva jucători de bază, ASC Pianu s-a prezentat la Teiuș cu 11 jucători, dintre care doi portari. Unul a intrat între buturi (Falamas) și celălalt a fost trimis în ofensivă (Cocârcă, foto) unde a surprins pe toată lumea. Nimeni nu bănuia că această mutare avea să fie cea câștigătoare.

Aflat la primul meci ca atacant, Răzvan Cocârcă a demonstrat reale veleități de vârf. Acesta a înscris de două ori și a adus toate cele trei puncte în visteria echipei sale. Goalkeeperul a înscris în prima repriză, în minutul 20, după ce le-a luat fața apărătorilor de la Teiuș, la o respingere greșită a portarului Macarie, în vreme ce în partea secundă a închis tabela, în minutul 81, cu o lovitură de cap în urma unui corner.

Datorită prestației de excepție din jocul cu Rapid CFR Teiuș, oficialii grupării ASC Pianu se gândesc să-și caute alt portar de rezervă pentru că pe Răzvan Cocârcă vor să-l reprofileze ca atacant.

În altă ordine de idei, liderul Performanța Ighiu a câștigat în aceeași etapă confruntarea cu Dalia Sport Daia Română, scor 4-0 (0-0) și se menține în fruntea ierarhiei Ligii a IV-a. Runda viitoare va fi jocul marilor orgolii între Performanța și Mureșul Vințu, meci ce va decide echipa campioană a județului Alba, cea care va merge la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Articol scris de Cătălin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 27 May. 2015, 14:25 Ligi județene
Pe aceeași temă