Un fotbalist de la Callatis Mangalia a plecat în Belgia

Mihai Andries 18 Jun. 2013, 09:18 Ligi județene
Un fotbalist de la Callatis Mangalia** a plecat în Belgia

Fundașul central Marian Posteucă nu mai joacă la echipa de fotbal ASC Callatis 2012 Mangalia, plecând în Belgia, la muncă. În lot a rămas însă fratele său geamăn, Ionel, care, alături de restul lotului pregătit de Mugurel Cornățeanu, va susține barajul de promovare în Liga a III-a, contra echipei Voința Cocora (campioana Ligii a IV-a a județului Ialomița).

Callatis 2012 a câștigat detașat campionatul județului Constanța. Meciul se va juca mâine, de la ora 17.30, pe stadionul de la Modelu (județul Călărași). Callatis 2012 a intrat ieri în cantonament, la Mangalia. În această dimineață, pleacă spre Modelu, urmând ca în cursul după-amiezei, de la ora partidei de mâine, să efectueze un antrenament pe arena care va găzdui barajul.

„Nu avem informații prea multe despre echipa din Cocora, dar nu cred că vom întâmpina probleme. Lotul echipei noastre, format în majoritate din fotbaliști care au jucat la Liga a II-a, este net superior din punct de vedere valoric. Mingea este însă rotundă, într-un meci se poate întâmpla orice, dar cred că în această partidă surprizele vor fi excluse, în condițiile în care și terenul se prezintă în condiții bune”, a declarat Mugurel Cornățeanu, antrenorul principal al echipei din Mangalia.

Lotul care va fi deplasat la baraj este format din: L. Marin, Drumen – portari; Soldat, Chelu, I. Posteucă, Dumitrașcu, Evdochim, Nan – fundași; Erdinci Cogali, I. Florea, Banoti, Bolat, Calagi, D. Călin – mijlocași; Doicaru, Taciuc – atacanți.

Dragoș Călin, un mijlocaș la închidere de 17 ani, provine din propria pepinieră, iar Mugurel Cornățeanu îi prevedere un viitor frumos. „Dragoș este foarte talentat. Într-un an va juca titular ușor. A fost o surpriză foarte plăcută pentru noi. Are perspective deosebite. În ultima lună, a jucat fie titular, fie l-am introdus după pauză”, a spus Cornățeanu.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 18 Jun. 2013, 09:18 Ligi județene
Pe aceeași temă