Someșul Cărășeu luptă până la capăt pentru promovare

19 Jun. 2012, 16:35 Ligi județene
Someșul Cărășeu luptă** până la capăt pentru promovare

Câștigătoarea ligii a IV-a din Satu Mare s-a calificat mai departe la barajul de promovare în liga a III-a după ce s-a impus fără prea mari probleme în finala campionatului județean în fața formației Schwaben Cămin, cu scorul de 2-0.
Barajul de promovare va avea loc mâine de la ora 17.30 pe Stadionul „Municipal” din Zalău județul Sălaj, în compania formației bihorene CS Damore Tricolorul Alparea. Sătmărenii cred că șansele de câștig sunt egale, cu toate că gruparea bihoreană are un avantaj datorită experienței, însă acest lucru nu îi sperie și vor lupta pentru a învinge.

„Opinia mea e că șansele de câștig sunt 50% și asta deoarece am văzut că echipa adversă are șapte opt jucători care au jucat în Diviziile C și B. Este o echipă cu mai multă experiență față de a noastră. Noi suntem o echipă tânără pe care am format-o într-un an de zile. La ora meciului se anunță o căldură mare, dar să sperăm că vom avea noroc”, a declarat antrenorul grupării Someșul Cărășeu, Iosif Rapoș.

Echipa probabilă cu care Someșul va aborda meciul de la Zalău este formată din Cădar – R. Rapoș, Sălăgeanu, I. Rapoș, Kolcsey, Domokos, Maxim, Negrean, Pop, Merce și Bozso.

Tot mâine, de la ora 17.30, se vor juca și celelalte partide din cadrul barajului, iar Stadionul Olimpia va fi gazda partidei dintre CS Plimob Sighetu Marmației (MM) și Flacăra Halmășd (Sălaj). Observatori vor fi Ștefan Szilagyi, observator de arbiutrii ,iar observator de joc, Iosif Vigu (Satu Mare)

Articol și foto de Veronica HODAS

19 Jun. 2012, 16:35 Ligi județene
Pe aceeași temă