Se aleg capii Asociației Județene de Fotbal Constanța

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 18:24 Ligi județene
Se aleg capii** Asociației Județene de Fotbal Constanța

Alegerile pentru funcțiile de conducere ale Asociației Județene de Fotbal Constanța vor avea loc pe 5 iulie, cu ocazia Adunării Generale Extraordinare a AJF, convocată de Comitetul Executiv, în temeiul articolului 27 din Statutul Asociației. Adunarea va avea loc la ora 12, fiind găzduită de Palatul Copiilor din Constanța.

Ordinea de zi este următoarea: 1. apelul participanților; 2. constatarea întrunirii cvorumului; 3. alocuțiunea președintelui AJF Constanța; 4. alegerea a trei persoane pentru întocmirea procesului-verbal; 5. prezentarea bilanțului contabil pentru anul 2013 și a raportului Comisiei de Cenzori; 6. alegerea Comisiei de validare a președintelui și a vicepreședinților; 7. alegerea președintelui AJF Constanța; 8. alegerea reprezentanților cluburilor în Comitetul Executiv; 9. alegerea vicepreședinților AJF Constanța; 10. emiterea și aprobarea hotărârilor Adunării Generale; 11. diverse. Înscrierea candidaților pentru participarea la alegerea președintelui AJF Constanța și a noului Comitet Executiv se face la sediul Asociației, până pe 20 iunie, la ora 13.00.

Pentru informații privind documentele necesare la înscriere, doritorii se vor adresa AJF Constanța, la sediul din strada Ion Bănescu nr. 2, telefon – fax 0241.613.533.

Cine dorește să candideze la funcția de președinte trebuie să depună o cerere de înscriere, trebuie să aibă recomandare de la un club afiliat și să mai depună la dosar cazier judiciar și programul de guvernanță sportivă al Asociației Județene. La alegerile pentru Comitetul Executiv, doritorii trebuie să depună cerere de înscriere și recomandare de la un club afiliat. Până ieri, nu-și depusese nimeni candidatura la funcția de președinte.

Unul dintre cei al cărui nume este vehiculat că va candida pentru șefia AJF, fostul mare fotbalist Dennis Șerban, a declarat, ieri, că încă nu s-a hotărât dacă va intra sau nu în cursa pentru cea mai înaltă funcție din Asociație. Cei doi vicepreședinți vor fi aleși dintre cei cinci membri ai noului Comitet Executiv (câte doi reprezentanți ai cluburilor de la Liga a IV-a și de la copii și juniori și unul de la Liga a V-a).     

 

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 13 Jun. 2014, 18:24 Ligi județene
Pe aceeași temă