Scandal la poarta Jiului. Suporterii n-au vrut să plătească bilet pentru a intra la meci: „Au început să ne înjure oamenii”

Scandal la poarta Jiului.** Suporterii n-au vrut să plătească bilet pentru a intra la meci:

Pentru partida de campionat cu Metalul Criscior, contând pentru etapa cu numărul opt din Liga a IV-a Hunedoara, oficialii echipei Jiul Petroșani au pus intrare cu bani la meciul de sâmbătă, la fel ca și în sezonul trecut. În speranța că se va aduna măcar o primă mică de joc pentru fotbaliști, inițiativa conducătorilor de a cere bani spectatorilor s-a lăsat cu scandal la porțile stadionului.

Cu toate că există în Vale mulți așa-ziși microbiști care spun că vor binele Jiului, aceștia au vociferat atunci când au aflat că trebuie să plătească biletul de cinci lei pentru a intra pe stadion. Unii dintre ei nu au făcut-o.

„I-am lăsat până la urmă și așa, cu toate că oamenii de la poartă au alergat după ei. Au început să ne înjure oamenii și mai bine am renunțat să nu iasă scandal. Pentru a nu degenera am lăsat lucrurile să se potolească”, a povestit Sorin Ghițan, antrenorul Jiului.

Jucătorii echipei Jiul Petroșani sunt neplătiți în acest campionat pentru că Primăria Petroșani nu poate face legal acest lucru, iar acum oficialii clubului au nevoie de un sponsor care să poată să ajute la plata salariilor. În meciul cu Metalul Criscior, Jiul s-a impus cu scorul de 4-1.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Pe aceeași temă