Scandal contra cronometru cu finanțatorul Partizanului Merei!

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 18:00 Ligi județene

Finalul derbyului dintre Foresta Nehoiu și Partizanul Merei (3-2) a fost unul extrem de tensionat. Asta după ce în momentul în care cel mai bun arbitru buzoian, Cezar Ionescu a arătat trei minute de prelungiri a izbucnit un scandal avându-l ca protagonist pe finanțatorul echipei oaspete, Ionel Turturică. Acesta, după ce mai protestase vehement la unele decizii a început să tune și să fulgere și agitând un cronometru l-a acuzat pe ,,fluieraș” că termină meciul mai repede decât ar fi trebuit.

Observatorul Pompiliu Coșconea, care este chiar președintele Asociației Județene de Fotbal a încercat să-l potolească pe oficialul Parizanului Merei, însă acesta din urmă a continuat circul. Centralul, a cărei prestație a fost una foarte bună, a intervenit cerându-i lui Turturică să părăsească banca de rezerve și să meargă în tribune. Cum cel în cauză a refuzat să facă acest lucru, arbitrul Cezar Ionescu i-a comunicat și căpitanului echipei oaspete că dacă în trei minute finanțatorul ,,partizanilor” nu părăsește incinta terenului va fluiera sfârșitul jocului. Cu chiu cu vai, la insistențele celorlalți oficiali ai grupării din Merei, Turturică s-a supus deciziei și astfel meciul a putut continua.

Referitor la arbitraj, mulți dintre cei prezenți la partidă l-au catalogat ca fiind unul destul de bun, Cezar Ionescu fiind ajutat la cele două linii de Cătălin Guloiu și Mihai Coșconea.

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 16 Apr. 2013, 18:00 Ligi județene
Pe aceeași temă