Sancțiune minimă pentru antrenorul de la Mădulari, cel care a bruscat o tușieră și a alergat centralul

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 11:55 Ligi județene
Sancțiune minimă pentru antrenorul de la Mădulari,** cel care a bruscat o tușieră și a alergat centralul

Întreruptă în minutul 92, la scorul de 2-2, după ce arbitra asistentă Ramona Bălteanu a fost agresată de antrenorul Marian Nicolae, partida de la Sutești, Mădulari-Experți a ajuns zilele trecute pe masa Comisiei de Disciplină a AJF.

Conform regulamentului, membrii Comisiei de Disciplină au acordat victoria echipei din Popești cu 3-0, însă au dovedit clemență maximă în privința antrenorului de la Mădulari care a împins-o pe tușieră, provocând căderea acesteia în teren. După ce centralul Milea a fluierat întreruperea jocului, brigada de arbitri a fost nevoită să se baricadeze la vestiare pentru a scăpa de furia celor de la Mădulari.

Președintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie crede că sancțiunea minimă pentru antrenorul care a bruscat arbitra este una normală. „Antrenorul Nicolae a fost încadrat la bruscare, unde regulamentul spune suspendare între 1-3 luni, a primit minimul, o lună. Cred că arbitrii și-au făcut-o cu mâna lor la acest joc, nu înțeleg de ce au fluierat întreruperea, deși era minutul 92, puteau fluiera finalul. Trebuie să luăm și partea cluburilor, de la ele trăim” a declarat Pintilie.

Arbitrii partidei au fost și ei reținuți de la delegări, deși au primit notă de trecere din partea observatorului.  

Conducerea AJF Vâlcea pare a fi cedat presiunilor venite de la Mădulari, de unde sponsorul echipei amenințase cu retragerea echipei din campionat în cazul unei sancțiuni mai dure.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 11:55 Ligi județene
Pe aceeași temă