Sancțiune minimă pentru antrenorul de la Mădulari, cel care a bruscat o tușieră și a alergat centralul

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2012, 11:55 Actualizat: 24 Nov. 2012, 12:00 Ligi județene
Sancțiune minimă pentru antrenorul de la Mădulari,  cel care a bruscat o tușieră și a alergat centralul

Întreruptă în minutul 92, la scorul de 2-2, după ce arbitra asistentă Ramona Bălteanu a fost agresată de antrenorul Marian Nicolae, partida de la Sutești, Mădulari-Experți a ajuns zilele trecute pe masa Comisiei de Disciplină a AJF.

Conform regulamentului, membrii Comisiei de Disciplină au acordat victoria echipei din Popești cu 3-0, însă au dovedit clemență maximă în privința antrenorului de la Mădulari care a împins-o pe tușieră, provocând căderea acesteia în teren. După ce centralul Milea a fluierat întreruperea jocului, brigada de arbitri a fost nevoită să se baricadeze la vestiare pentru a scăpa de furia celor de la Mădulari.

Președintele AJF Vâlcea, Constantin Pintilie crede că sancțiunea minimă pentru antrenorul care a bruscat arbitra este una normală. „Antrenorul Nicolae a fost încadrat la bruscare, unde regulamentul spune suspendare între 1-3 luni, a primit minimul, o lună. Cred că arbitrii și-au făcut-o cu mâna lor la acest joc, nu înțeleg de ce au fluierat întreruperea, deși era minutul 92, puteau fluiera finalul. Trebuie să luăm și partea cluburilor, de la ele trăim” a declarat Pintilie.

Arbitrii partidei au fost și ei reținuți de la delegări, deși au primit notă de trecere din partea observatorului.  

Conducerea AJF Vâlcea pare a fi cedat presiunilor venite de la Mădulari, de unde sponsorul echipei amenințase cu retragerea echipei din campionat în cazul unei sancțiuni mai dure.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Nov. 2012, 11:55 Actualizat: 24 Nov. 2012, 12:00 Ligi județene
Pe aceeași temă