Roland Nagy: „Nu e cazul de provocări și presiuni fără rost, să jucăm un fotbal frumos!”

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 13:54 Ligi județene
Roland Nagy:** „Nu e cazul de provocări și presiuni fără rost, să jucăm un fotbal frumos!

O zi a mai rămas până la derby-ul din Micălaca dintre Gloria și noua UTA, confruntare așteptată să strângă în tribunele arenei din cartierul arădean un număr de spectatori ce ar putea rivaliza cu vremurile bune ale Telecomului antrenat de Mihai Țârlea, care ajungea să dea piept cu U Craiova în Cupa României. Se întâmpla la sfârșitul anilor 90.

„Lăsând la o parte orice suspiciuni sau lucruri care nu fac bine fotbalului, sper să fie un joc frumos, în spiritul fair-playului, iar cea mai bună echipă să câștige. Asta contează cel mai mult la nivelul la care activăm, cea mai bună să promoveze, să mai aibă Aradul încă o echipă la nivel superior. În alte discuții nu vreau să intru, nu vreau presiuni sau provocări care nu-și au rostul”, e prefața făcută de Roland Nagy.

Antrenorul alb-roșiilor, care mizează și pe sprijinul suporterilor utiști, și-a continuat ideea: „Gloria, matematic, își joacă ultima carte la primul loc, sigur că vrea victorie. Au jucători cu experiență, Manea (n.r. eliminat etapa trecută) e o pierdere, dar vor aborda jocul cu seriozitatea pe care știu că o au antrenorul și cei din conducerea clubului. Ar fi frumos un spectacol pentru oamenii care vor veni să vadă un fotbal frumos. Ambele echipe avem mulți tineri în componență și acest lucru trebuie să-l dezvoltăm”, apreciază tehnicianul.

Dar Nagy n-a trecut cu vederea miza mare din meciul de mâine: „Pentru noi sunt importante cele 3 puncte. Vrem o serie pozitivă și să rămânem în plasa celor de la Pecica, care ar profita de un semieșec al nostru și n-am mai fi la mâna noastră în meciul direct”.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 27 Mar. 2014, 13:54 Ligi județene
Pe aceeași temă