„Plecăm cu șansa a doua la baraj, cei de la SCM Pitești sunt profesioniști”

19 Jun. 2012, 14:09 Ligi județene

Lotul echipei Viitorul Grădinile se pregătește pentru barajul de accedere în Liga a III-a, programat miercuri, pe stadionul din Horezu, câștigătoarea din Olt duelându-se cu SCM Pitești.

Cu un lot format în mare parte din jucători din comună, oficialii grupării din Grădinile sunt conștienți de dificultatea disputei cu piteștenii. Doar trei-patru jucători de la Viitorul Grădinile au în cartea lor de vizită trecute evoluții la nivelul eșaloanelor II și III.

Portarul Viitorului, Alin Vintilă, care în sezonul 2004-2005 a jucat pentru FC Caracal, fiind rezerva goalkeeper-ului Mircea Bornescu, a declarat că echipa sa pleacă cu șansa a doua în disputa cu câștigătoarea titlului județean din Argeș.

„Evident că plecăm cu șansa a doua la baraj. Cei de la SCM Pitești sunt profesioniști, au programate antrenamente în fiecare zi. La noi nu se întâmplă acest lucru. Nu am fost să-i vedem pe cei de la SCM, doar antrenorul a fost la Pitești, iar la ședințele de pregătire ne va spune ce joacă adversara noastră de la baraj. Va fi o surpriză foarte mare dacă vom trece de baraj, mai ales că anul trecut Recolta Stoicănești, cu un lot mult mai bun, a pierdut jocul cu Damila Măciuca”, a spus Vintilă.

Portarul echipei din Grădinile a vorbit și de componența lotului. „Majoritatea jucătorilor de la Grădinile sunt localnici, doar 4-5 sunt din afară. Valentin Oprea, care este din Slatina, eu și Gică Neagu avem cât de cât experiență, restul sunt copii din comună”, a spus Vintilă.

Portarul Alin Vintilă este născut pe 13 mai 1979, a evoluat pentru Progresul Caracal și a rămas apoi la FC Caracal alături de alți trei colegi. „Am fost unul din cei patru jucători care am rămas de la Progresul Caracal la FC Caracal. Am prins perioada cu Nae Ungureanu la FC Caracal, când era și Mircea Bornescu. Am evoluat apoi patru ani la Progresul Corabia”, a spus Vintilă.

Sursa: Gazeta Nouă

19 Jun. 2012, 14:09 Ligi județene
Pe aceeași temă