Peste o mie de oameni, martori la victoria Argeșului. Neaga a fost eliminat, însă de runda viitoare revine pe teren Iulian Tameș

Mihai Andries 16 Mar. 2015, 15:28 Ligi județene

Echipa suporterilor și a fostelor glorii FC Argeș 1953 a învins sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), liderul clasamentului în liga a patra de fotbal, Unirea Bascov. Meciul era decisiv pentru echipa argeșeană pentru a-și atinge obiectivul: promovarea în Liga 3. Tribunele stadionului din Ștrand au fost umplute până la refuz, iar jucătorii alb-violeți au fost mai deciși ca oricând să obțină victoria.

Oaspeții s-au întâlnit cu prima ocazie de a deschide scorul în minutul 34, atunci când centrarea lui Lipa a lovit bara porții lui Cojocaru. Până la pauză, Drăcea și Schumacher au șutat spre poarta Bascovului. După pauză, Andrei Barbu l-a înlocuit pe Bogdan Drăcea, iar în minutul 60 a deschis scorul, după ce Chirciu i-a pasat ideal în fața porții.

După primirea golului, oaspeții au fost mai periculoși, reușind să trimită în bară de două ori. Ar mai fi de notat că Neaga și Barbu au fost eliminați de arbitrul Călin, pe final alb-violeții fiind nevoiți să joace în inferioritate numerică. În urma acestui succes, diferența față de primul loc s-a micșorat la doar două puncte.


Cristi Bratu, cu mingea la picior, unul dintre liderii echipei

 

Purtați spre victorie de fani

Tribunele stadionului din Ștrand au fost luate cu asalt de suporterii echipei FC Argeș 1953 care au venit la meci să-și susțină favoriții. Galeria gazdelor a oferit un frumos spectacol celor prezenți, jucătorii piteșteni fiind impresionați de ajutorul fanilor.

„Mii de fani au strigat «Argeșul» în momentele cheie când, în teren, băieții aveau mai multă nevoie și, ce e mai important, fără ca galeria să dea tonul. Suporterii obișnuiți au redescoperit că spiritul alb-violet trăiește și nu o să piară. În teren, pe banca de rezerve și la nivelul staffului am văzut din nou acea îndârjire care a adus prețioasa victorie”, a precizat Florin Dobre, liderul Asociației suporterilor.

De săptămâna viitoare, foștilor mari jucători Neaga, Vali Năstase, Constantin Schumacher și Cristian Bratu, componenți de bază la FC Argeș 1953, li se va alătura și Iulian Tameș. Etapa următoare, FC Argeș va juca în deplasare, cu Atletic Bradu II.

FC Argeș: Cojocaru – M. Călin, Năstase, Sîrbu, Iancu – Chirciu (E. Călin), Schumacher, Tudor (Mateescu), Drăcea (Barbu) – Neaga, Bratu (C. Popa). Antrenor: Mihai Zanfir.

Sursa: Ziarul Argeșul

Mihai Andries 16 Mar. 2015, 15:28 Ligi județene
Pe aceeași temă