Organizare „marca Ripensia”. Timișorenii își știu deja programul de amicale

Organizare

FC Ripensia Timișoara se reunește mâine după-amiază pentru pregătirea noului sezon. Deși va evolua doar la nivelul Ligii a IV-a Timiș, spre deosebire de alte trupe cu pretenții din eșaloanele superioare, roș-galbenii își știu programul din presezon în proporție de aproape 100%.

Nu mai puțin de zece jocuri amicale au bătute în cuie ripensiștii înainte de a da ochii cu antrenorii Radu Suciu și Ovidiu Olariu pentru pregătirea ediției 2014-15. Nou promovată în „D” „Ripi” se va reuni mâine pe terenul Tehnoment, la ora 18. S-a confirmat și ruptura de „Electrica”, acolo unde proprietara (RATT) a cerut o chirie tot mai piperată. Circa 1.000 de lei pe meci (!). În aceste condiții trupa timișoreană cu nume de legendă va evolua în ediția următoare cel mai probabil pe terenul 2 al Complexului Sportiv „Dan Păltinișanu”. Pentru viitor există planuri pentru construcția unei arene noi.

Cele zece amicale stabilite până acum sunt cu Cocoșul Orțișoara, în datele 16 și 22 iulie, Șoimii Pâncota (17.07), Progresul Pecica (19.07 și 26.07), Mama Mia Becicherecu Mic (23.07), Ghiroda (25.07 și 2.08), UTA BD (30.07) și FC Caransebeș (1.08). Vor mai fi și trei jocuri-școală care vor fi anunțate ulterior. În primele două săptămâni de pregătire jucătorii vor efectua câte șase antrenamente la șapte zile.

O singură plecare importantă probabilă

Deși „Ripi” își va păstra oamenii de bază, cărora li se vor alătura câteva nume noi în zilele următoare, există și o plecare dintre titulari. Mijlocașul Horia Mureșan are șansa să arbitreze și în Liga a II-a iar prin programul său nu va reuși probabil să mai ajute echipa care s-a născut în Fabric.

Sursa: Sport9
Foto: ripensiatimisoara.ro

Pe aceeași temă