Orașele domină fotbalul de Liga a IV-a din Tulcea!

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 16:28 Ligi județene
Orașele domină fotbalul** de Liga a IV-a din Tulcea!

După disputarea ultimei etape din turul Ligii a IV-a tulcene, s-a confirmat faptul că în fotbalul comunal… orașele sunt la putere. Așa se face că la jumătatea drumului din acest sezon, podiumul Campionatului Județean de Fotbal Tulcea este ocupat de trei reprezentante ale orașelor din județul Tulcea, în ordine, Babadag, Tulcea și Măcin.

Podiumul s-a limpezit după meciul de la Cerna, acolo unde Triumf a făcut un meci foarte bun împotriva celor de la Razim Jurilovca, mai ales în prima repriză, întrând la vestiare cu avantaj de 2-0. Tocmai perspectiva unei victorii cu 3-0 la masa verde, după depunerea unei contestații împotriva unui jucător suspendat de la oaspeți, a făcut ca în repriza secundă gazdele să facă doar figurație pe teren iar „vulpoiul” Tănase Halep, fost golgeter al Ligii a IV-a, a profitat din plin și a marcat de două ori, rezultatul pe teren fiind 2-2.

Surprinde oarecum rezultatul meciului de la Frecăței acolo unde Pescărușul Sarichioi a condus cu 1-0, însă până la pauză gazdele au întors rezultatul la 2-1 în favoarea lor, acesta fiind și rezultatul final.

Surpriză la pauză și la Horia între echipa locală Tractorul și Luceafărul Slava Cercheză, una dintre pretendentele la play-off: scor 2-2. A doua repriză însă a așezat lucrurile pe făgașul normalității și la finalul meciului scorul a fost 9-3 pentru Luceafărul.

Scoruri categorice în meciurile disputate la Niculițel și Somova, însă în favoarea oaspeților. Izbânda M. Kogălniceanu s-a impus cu scor de tenis, 6-0 împotriva celor de la Sarica Niculițel, în timp ce Noua Generație Măcin a realizat scorul etapei în deplasarea de la Somova contra celor de la Național: 7-0.

În fine, la Tulcea, Delta 2013 s-a impus cu scorul de 4-1 în meciul cu Șoimii Topolog și s-a apropiat la doar trei puncte de liderul clasamentului, Granitul Babadag.

Sursa: Tulcea Sport

Marius ANGHEL 12 Dec. 2013, 16:28 Ligi județene
Pe aceeași temă