Neputincioși în fața campionilor din Maramureș

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 22:27 Ligi județene
Neputincioși** în fața campionilor din Maramureș

Pe stadionul Municipal din Zalău s-a jucat sâmbătă barajul de promovare în Liga a III-a dintre campioana județului Satu Mare și cea din Maramureș. Someșul Oar a făcut un joc modest și a pierdut promovarea cu CSM Sighetu Marmației cu scorul de 1-5 (1-2).

Meciul ne-a oferit multe goluri, faze spectaculoase create, însă, de maramureșeni. Prima repriză a început cu o ușoară dominare a echipei CSM. Someșul Oar a reușit să deschidă scorul în minutul 15. Nagy a trimis mingea peste portarul Mocian de la 25 de metri. S-a dovedit a fi și singura fază a sătmărenilor în prima repriză. După acest gol, Sighetu Marmației a început să-și arate valoarea și a egalat în minutul 26. Eudean a primit o centrare perfectă de pe partea dreaptă și l-a învins pe Dobrai. Înainte de pauză, sighetenii au primit o lovitură liberă cadou din partea centralului Marius Omuț din Oradea. A bătut căpitanul Baias, iar mingea a ajuns direct în plasă.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA SOMEȘUL OAR – CSM SIGHETU MARMAȚIEI 1-5

În cea de-a doua partea, Someșul Oar n-a arătat deloc că își dorește să înscrie. Am văzut mai multe lovituri libere tratate superficial de Alexandru Botoș. Centrări prea lungi, șuturi mult pe lângă poartă. În schimb, Sighetu Marmației a oferit spectacol și un recital de goluri. Căpitanul Baias, aflat în plină formă, a făcut hat-trick-ul. Și-a dus echipa la 3-1 (min. 61) după ce a pătruns în careu și a șutat violent de pe partea dreaptă, pe colțul scurt. Patru minute mai târziu, a făcut ca scorul să arate 4-1, printr-o execuție spectaculoasă de la 30 de metri. Tabela a fost închisă, printr-un lob perfect, de Raul Novoselenski, în minutul ”80. S-a terminat 5-1 pentru campioana din Maramureș.

SOMEȘUL OAR – CSMS SIGHETU MARMAȚIEI 1-5 (1-2) Nagy 15 / Eudean 26, Baias 44, 61, 65, R. Novoselenski 80

Someșul Oar: Dobrai – D. Botoș (63 Berci), Glodean (48 Sălăgeanu), Silaghi, Matei, M. Pop (46 Mezei), A. Botoș, Puți, Nagy, Cădar, Tripon (67 Kirner). Antrenori: A. Botoș și A. Estinca.

CSM Sighetu Marmației: Mocian – A. Novoseleski, Layis, Traore, Eudean, L. Bogdan (87 Boierică), Perța, Baias (73 Bizău), Murar (81 Dârle), Taciuc, R. Novoseleski (85 Dolca). Antrenor: Sorin Cigan.

Pentru Someșul Oar a fost prima experiență de acest gen. După sezonul 2013-2014 rămâne cu titlul de campioană a Sătmarului și cu Cupa României (faza județeană). Referitor la cea din urmă, primul tur din Cupa României va avea loc la mijlocul lunii iulie.

Sursa: Informația Zilei

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 22:27 Ligi județene
Pe aceeași temă