„Motanul” în premieră adversar pe „Cetate”. „E neplăcut că s-a ajuns în această situație jenantă”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2014, 18:12 Ligi județene

AFC Unirea Alba Iulia 1924 continuă marșul spre Liga a IV-a. Ultima victima a „alb-negrilor” antrenați de Mihai Dăscălescu a fost Viitorul Vama Seacă, ce a pierdut vineri duelul de pe „Cetate” scor 7-0 (4-0).

În garnitura de start a adversarilor s-a regăsit Ovidiu Maier, fostul idol al tribunelor albaiuliene în urmă cu mai bine de un deceniu. Mijlocașul ocnamureșean ce s-a aflat în premiră în postura de adversar al Unirii și-a amintit cu plăcere vremurile când tribunele stadionului albaiulian erau arhipline meci de meci.

„A fost un sentiment plăcut să revin pe „Cetate”, păcat de lume și de foștii jucători. Acum suntem la alt nivel, liga a 5-a, și e foarte trist să vezi tribunele goale. La Unirea am trăit clipe de neuitat, mi se face pielea găină când îmi amintesc acel joc cu FC Bihor, unul de poveste, câștigat de Unirea cu 4-3, după ce am fost conduși cu 3-0 sau cum ne scanda galeria numele”, a spus jucătorul în vârsta de 43 de ani, care în prezent joacă de plăcere.

Acesta a comentat și falimentul echipei din Cetatea Unirii: „E neplăcut că s-a ajuns în această situație jenantă, dar din păcate e greu în ziua de azi la toate nivelele, inclusiv la Liga 1. Mi-aș dori ca Unirea să reajungă la un nivel înalt”.

9 victorii din 9 au strans puștii uniriști în acest tur, golaveraj 54-5!

Articol scris de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 31 Oct. 2014, 18:12 Ligi județene
Pe aceeași temă