Mesaj de pe patul de spital: „Vom promova”

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 12:56 Ligi județene
Mesaj de pe patul de spital:**

Ionuț Gavriluți, mijlocașul de 23 de ani al echipei de fotbal Universitatea Petroșani a fost diagnosticat cu pneumonie și se află internat în spital. De pe patul de spital, jucătorul care în retur a marcat 9 goluri pentru petroșeneni le-a transmis un mesaj colegilor săi.

„Le țin pumnii și sunt convins că vom promova. Oricum indiferent de rezultat eu voi continua să joc la Universitatea. Suntem o echipă unită și cred că avem prima șansă la promovarea în Liga a III-a”, a declarat jucătorul.

Campioana județului Hunedoara, la fotbal, CS Universitatea Petroșani va înfrunta, mâine, pe câștigătoarea campionatului județului Gorj, CS Știința Turceni pe stadionul  „Mircea Chivu” din Reșița în organizarea Asociației Județene de Fotbal (AJF) Caraș-Severin.

Meciul se va disputa miercuri, 19 iunie, cu începere de la ora 17:30. Petroșenenii au făcut deplasarea la Reșița cu o zi înaintea meciului pentru ca jucătorii să poată să se acomodeze cu suprafața de joc. Întregul lot de jucători al „studenților” este valid pentru meciul de baraj cu excepția mijlocașul Ionuț Gavriluți.

De asemenea jucătorul Andrei Ștefănescu, legitimat la Universitatea nu se va alătura colegilor săi în acest meci. Acesta este componentul trupei muzicale Alb-Negru și împreună cu colegul său Kamara au evoluat pentru Universitatea Petroșani.

Articol scris de Loredana Juglea

Foto: Ziarul Hunedoreanului

Marius ANGHEL 18 Jun. 2013, 12:56 Ligi județene
Pe aceeași temă