Mai ușor ca în sezonul trecut! ASU Poli a câștigat la Racovița și rămâne pe primul loc

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 15:42 Ligi județene

Echipa antrenată de Paul Codrea continuă parcursul excelent în Liga a IV-a Timiș. Astăzi, ASU Politehnica a câștigat pe terenul echipei Progresul Racovița cu 3-0 și ocupă în continuare primul loc în clasament.

Alb-violeții s-au întors pe terenul îngust și denivelat unde în primăvară au trăit cea mai frumoasă victorie din sezonul trecut (1-0, gol Nicolaie), când jucau în liga a cincea. Nu au mai venit peste 1.000 de oameni de la Timișoara, ca la acel derby, dat fiind faptul că Racovița este acum pe locul nouă în Liga a IV-a, la 20 de puncte în spatele Politehnicii. Totuși, 400 de oameni au cântat tot meciul, iar jucătorii antrenați de Paul Codrea și Antonio Foale au câștigat fără emoții.

Adrian Ilie a deschis scorul în minutul 16, cu o lovitură de cap din apropierea careului mic, reușită la care a contribuit decisiv portarul gazdelor, care a scăpat mingea din mâini. Golul doi a fost înscris de fundașul Oberșterescu, după un corner executat de Popoviciu. Voleul superb, fără preluare, al lui Panc (min. 72) a dus scorul la 0-3, care s-a păstrat până la final.

ASU Politehnica a evoluat în următoarea formulă: Burtic – Birău (Brânzan ”81), Obrejan, Oberșterescu, Maranescu – Ilie (Panc ”33), Popoviciu, Opriș, Vucea (Ionuț ”60) – Făgețan, Vișan (Ardelean ”62).

Codrea: „Racovița e o echipă urâtă”

Antrenorul lui ASU Politehnica e mulțumit de jocul echipei sale, dar și supărat pe cei de la Racovița, nu doar din cauza faptului că terenul lor este într-o stare deplorabilă, ci și pentru comportamentul lor. Căpitanul gazdelor a fost eliminat de pe bancă, după ce fusese schimbat, din cauza faptului că a înjurat arbitrul.

„A fost o victorie lejeră, clară, putea fi și mai clară, dar terenul de aici e cel mai prost teren din Divizia D și sincer chiar îmi pare rău că echipa din Racovița e în Divizia D. Nu înțeleg de ce nu încearcă să îmbunătățească terenul. Și să-l lărgească și să-l niveleze, pentru că e o rușine de teren. Ne-a afectat foarte mult și cred că toate echipele sunt afectate când joacă aici, chiar și gazdele. Dacă tot s-au străduit atât de mult să ajungă în Divizia D, măcar să se comporte ca atare. E o echipă urâtă, oricum. Ei azi nu au au contat, dar terenul nu te lasă să îți faci jocul și s-a terminat doar 3-0″, a declarat Paul Codrea după meci.

Articol scris de Radu FAUR
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 09 Nov. 2013, 15:42 Ligi județene
Pe aceeași temă