Lovitură de imagine dată de ASU Politehnica! Codrea este noul antrenor principal

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 12:33 Ligi județene
Lovitură de imagine dată de ASU Politehnica!** Codrea este noul antrenor principal

UPDATE: În urmă cu puțin timp, Paul Codrea, Antonio Foale și Sorin Brîndescu s-au întâlnit la Timișoara și au decis rolurile fiecăruia la echipa susținută de suporterii timișoreni.

Chiar dacă inițial s-a spus de Codrea că va fi antrenor secund și jucător, în urma întâlnirii de azi s-a decis ca fostul internațional să preia echipa din liga a 5-a ca antrenor principal. Astfel, fostul principal, Antonio Foale va fi numit în funcția de director tehnic, iar Brîndescu va fi manager sportiv.


Fotbalistul timișorean Paul Codrea s-a decis să rămână la echipa susținută de suporterii alb-violeți, la aproape o lună după ce a început să se antreneze cu gruparea din eșalonul al cincilea.

Fostul internațional român, care a jucat în turul acestui sezon la Rapid București, va avea rol dublu la ASU Politehnica: va fi atât jucător, cât și antrenor secund. Litigiul său cu gruparea giuleșteană s-a judecat vineri, însă verdictul a fost amânat. Astfel, este posibil ca mijlocașul să nu aibă drept de joc în primele etape ale returului, deoarece nu poate fi încă legitimat. Cu toate acestea, Codrea va fi prezentat oficial, joi, ca jucător și antrenor secund al echipei pregătite de Antonio Foale. Tot joi va fi oficializată și cooptarea în staff a lui Sorin Brîndescu, noul manager sportiv al echipei.

Articol scris de Radu FAUR

 

Marius ANGHEL 11 Mar. 2013, 12:33 Ligi județene
Pe aceeași temă