Inter Petrila, o echipă formată din jandarmi, pompieri, polițiști și pădurari

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 13:23 Ligi județene
Inter Petrila,** o echipă formată din jandarmi, pompieri, polițiști și pădurari

Se spune că atunci când îți iei meseria în serios și o faci din pasiune performanța devine o simplă formalitate. Chiar dacă echipa de fotbal Inter Petrila nu se află pe locurile fruntașe în Liga a IV-a Județeană, deviza grupării pregătite de Aurel Modovan este „Unul pentru toți și toți pentru unul!”.

Cu pompieri, jandarmi, polițiști, pădurari în formula de bază  Interul dă dovadă de o echipă serioasă care nu se lasă nici măcar când nimeni nu le mai dă vreo șansă. În etapa trecută petrilenii au pierdut la Aurul Brad, dar s-au luptat eroic, spune chiar antrenorul lor. „Portarul nostru Valeriu Gâmbuță a jucat cu fractură de piramidă nazală, dar nu a fost nicio problemă. Nu e  singurul care joacă așa. Băieții mei au ratat mult, dar scorul a fost în defavoarea noastră. Drept este că am pierdut și mute puncte din cauza arbitrajului”, spune Aurel Moldovan.

Jucătorul cu șase etape suspendare este polițist

Claudiu Androne, căpitanul Interului, a luat una dintre cele mai drastice sancțiuni date de către Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara pe motiv că a înjurat și a amenințat un arbitru pe terenul de joc. Puțin știu încă că acesta este polițist la Petrila și de asemenea căpitanul echipei. „Pedeapsa este prea aspră. Claudiu a fost provocat de arbitru și nicidecum nu a amenințat. În afara terenului este un om care se ocupă cu ordinea rutieră. S-a  exagerat. Nu am mai făcut recurs pentru că am fi dat niște bani degeaba”, a mai declarat antrenorul Aurel Moldovan. 

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 23 Apr. 2013, 13:23 Ligi județene
Pe aceeași temă