Inter Markus Slatina a pierdut meciul de baraj din fața echipei CN „Dinicu Golescu” și e în pericol de desființare

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 22:02 Ligi județene

Campioana din Olt, Inter Markus Slatina, a pierdut meciul de baraj disputat, sâmbătă, pe stadionul „Municipal” din Rm. Vâlcea, în fața formației CN „Dinicu Golescu” Câmpulung, care s-a impus la limită, cu 1-0.

Inter Markus Slatina a început bine jocul, la două minute după fluierul de start al arbitrului, gruparea din județ având o ocazie importantă de a deschide scorul. Dănuț Popa a scos o minge la marginea suprafeței de pedeapsă, dar șutul atacantului Vasilescu a trecut pe lângă poartă. În replică, formația din Câmpulung ar fi putut deschide scorul în minutul 6. Heroiu a obținut o lovitură liberă de la 22 de metri, Mihăilescu a executat direct pe poartă, dar goalkeeper-ul slătinean Radu Petre a scos de sub transversală.

În minutul 16, slătinenii au salvat un gol ca și făcut, tabela a rămas în continuare neschimbată, după ce Mazarache a lobat balonul peste portarul Petre, însă Vasilică Radu a scos cu capul de pe linia porții. Până la pauză, tot formația din Câmpulung își va mai trece în cont o ocazie. În urma unei lovituri libere de pe partea stângă, executată bine de Anghelina, portarul de la Inter Markus a fost la post și a reținut cu siguranță, la pauză scorul menținându-se alb.

La două minute după ieșirea de la cabine, CN „Dinciu Golescu” Câmpulung a deschis scorul. După un șut centrare de pe partea stângă a lui Băduleanu, mingea deviată de portarul slătinean Radu Petre a lovit bara, apoi a ajuns la Mazarache, care a marcat din apropiere unicul gol al partidei. În minutul 72 s-a produs un eveniment important în economia jocului, însă Inter Markus nu a putut profita de avantajul creat.

Jucătorul de la CN „Dinicu Golescu” Andrei a primit cel de-al doilea cartonaș galben și a părăsit terenul de joc, după ce l-a faultat la colțul suprafeței de pedeapsă pe atacantul Vasilescu. Lovitura liberă a fost executată de Dincă la colțul scurt, însă portarul advers a reținut balonul.

Deși au avut un om în plus pe teren aproape 20 de minute, Inter Markus Slatina nu a putut să înscrie, formația din Câmpulung dorindu-și mai mult victoria, fragmentând jocul și obținând în cele din urmă promovarea în eșalonul al treilea. CN „Dinicu Golescu” Câmpulung a fost susținută din tribune de un grup inimos de spectatori, dar partida s-a încheiat fără incidente.

Dacă FC Balș a reușit să promoveze în eșalonul al treilea în vara anului trecut, învingând, la Pitești, Sporting Roșiorii de Vede, în acest an campioana din Olt nu a putut să treacă de meciul de baraj. Partida de pe stadionul „Municipal” din Rm. Vâlcea a fost arbitrată bine de o brigadă din Vâlcea, care l-a avut la centru pe Adrian Comănescu, ajutat la cele două linii de Marian Truță și Marius Badea. Observatori: Viorel Sandu (București) și Constantin Pintilie (Rm. Vâlcea).

Inter Markus Slatina, în pericol de desființare

Pentru că finanțatorul privat de la Inter Markus Slatina nu mai pare dispus să bage bani în fotbal, Primăria Coteana pare să fi abandonat formația, pentru că nu a mai susținut-o financiar în ultima perioadă, și dacă nimeni nu va dori să adopte o echipă gata formată cu rezultate bune în ultimii doi ani, soarta grupării ce a devenit campioana județului în această ediție de campionat pare a fi pecetluită, gruparea fotbalistică fiind în pericol să se desființeze.

„Urmează o ședință la începutul acestei săptămâni cu patronul clubului, ne așezăm la masă să discutăm, să vedem ce vom face pe viitor”, a spus antrenorul de la Inter Markus, Valentin Turiac.

Fostul jucător aluminist Liviu Hapaină, antrenor secund la Câmpulung

Liviu Hapaină este unul dintre secunzii nou promovatei în eșalonul al treilea CN „Dinicu Golescu” Câmpulung. Se pare că Hapaină se află la începutul carierei de antrenor, renunțând să mai joace fotbal după o accidentare destul de gravă.

„Este secundul meu, a început cariera de antrenor, este un băiat cu bun-simț, care poate să ajungă un antrenor bun. A suferit o accidentare gravă și l-am luat lângă mine”, a spus antrenorul principal al echipei din Câmpulung, Alecsandru Popovici, despre Hapaină.

Fundașul dreapta Liviu Hapaină a evoluat pentru Alro Slatina în sezonul 2009-2010, când a bifat 21 de meciuri, înscriind și un gol, dar, imediat după promovarea de la Șotânga, banca tehnică formată din cuplul de antrenori Papură – Mogoșanu, alături de președintele clubului aluminist, Jane Nițulescu, au renunțat la serviciile lui.

 

CN DINICU GOLESCU CÂMPULUNG – INTER MARKUS 1-0 (0-0) Mazarache 47

Inter Markus Slatina: Petre Radu, Petrișor Marin, Vasilică Radu, Paul Cocorăscu, Valeriu Băluță (min. 52 Neamțu), Florin Nistor, Marius Dincă, Daniel Fieraru (min. 55 Cosmin Ilie), Andrei Bîră (min. 80 Alexie), Dănuț Popa (min. 62 Dragoș Niculescu), Andrei Vasilescu.
Antrenor: Valentin Turiac.

CN „Dinicu Golescu” Câmpulung: Adrian Tănase, Ion Andrei, Teodor Mălăncioiu, Cristian Anghelina, George Mihăilescu, George Heroiu (min. 88 Lulea), Robert Craioveanu, Marius Vaciu (căpitan), Giorgian Jenaru (min. 75 Toader), Mihai Băduleanu, Simon Mazarache (min. 82 Predoiu).
Antrenor: Alecsandru Popovici
Antrenor secund: Liviu Hapaină.

Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 23 Jun. 2014, 22:02 Ligi județene
Pe aceeași temă