Ineul mută: Petcuț, Gabi Turcaș și Cristi Berar întăresc liderul!

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:38 Ligi județene
Ineul mută:** Petcuț, Gabi Turcaș și Cristi Berar întăresc liderul!

Profitând de mini-perioada de transferuri ivită de trecerea de la tur la retur, Adrian Abrudean și-a completat lotul cu trei fotbaliști ce se pot dovedi importanți în parcursul ulterior.

Cap de listă poate fi considerat George Petcuț, mijlocașul arădean crescut de UTA, dar afirmat la Someșul și Olimpia Satu Mare, apoi la Unirea Alba Iulia și Poli Timișoara. La echipa de pe malul Begăi, care în vară i-a făcut loc lui ACS Poli, a jucat pentru ultima dată fotbalistul care poate juca atât mijlocaș cât și atacant. Gabriel Turcaș, fost component al lui ACU în liga secundă și mai apoi al Gloriei Arad, s-a despărțit la începutul săptămânii de Crișul Chișineu Criș, iar în cazul lui Ciprian Berar vorbim de o revenire la Ineu, acolo unde a evoluat până în vară, când a plecat la Național Sebiș. Campionatul trecut, Berar a fost golgeterul Ineului.

„I-am ales cu mare atenție pe cei trei, gândindu-mă și la posturile unde mi-am dorit o concurență mai mare. Toți au venit cu inima deschisă să pună umărul să ne ajute să ne realizăm obiectivele.  Berar a lucrat cu mine destul de multă vreme și mi-a părut rău când a plecat, din mai multe motive. Mă bucur că s-a întors acasă, sper să redevină acel jucător de care am nevoie, la această oră e puțin debusolat. Pe ceilalți doi îi cunosc bine, sunt jucători de mare caracter, care ne pot ajuta foarte mult. Cu George am ajuns la o înțelegere până în vară, dar, cu mențiunea că dacă își găsește o ofertă mai avantajoasă în iarnă la ligi superioare și în condiții financiare mult mai avantajoase, poate să plece fără pretenții. În același timp, după aceste ultime două etape ale anului, vom face o analiză pertinentă la tot ce s-a întâmplat și, cu siguranță, vom și renunța la unii jucători care nu și-au făcut datoria pe deplin față de club”, a precizat „Știli” Abrudean.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 28 Nov. 2012, 20:38 Ligi județene
Pe aceeași temă