Iencsi se teme de nou-promovate și vede posibilă o surpriză uriașă: „Să nu vă mire dacă Metaloglobus va promova!”

Mircea OGLINDOIU 18 Aug. 2017, 11:51 Campionat
Iencsi se teme de nou-promovate și vede posibilă o surpriză uriașă:

După remizele cu FC Argeș (0-0) și Chindia Târgoviște (3-3), CS Pandurii Târgu Jiu speră să spargă gheața, în Liga 2, în Capitală.  Echipa preluată, de o etapă, de Adrian Iencsi va întâlni, sâmbătă, de la ora 11, nou-promovata bucureșteană, iar antrenorul gorjenilor consideră că adversara Metaloglobus va lupta pentru promovare!

„Știu că e o echipă în ascensiune, care lucrează cu un antrenor foarte bun. E o echipă venită din Liga a III-a, o echipă omogenă, care deja are niște relații de joc, niște automatisme. Îl cunosc foarte bine pe Vintilă, un antrenor tânăr și foarte bine pregătit. Etapa trecută, Metaloglobus a obținut un egal la UTA Arad. Putea să și câștige acea partidă. În ultimii ani, echipele venite din Liga 3 au promovat, după doar un sezon petrecut în eșalonul secund, în Liga 1, cum a fost cazul celor de la FC Voluntari, Sepsi Sfântul Gheorghe sau Juventus București. Hermannstadt Sibiu a început foarte bine noul sezon, va avea un cuvânt greu la promovare, la fel Metaloglobus București. Lucrează de mult împreună, pot avea rezultate foarte bune. Să nu vă mire dacă vor promova„, declarat  Iencsi, la conferința de presă.

Tehnicianul Pandurilor se teme și de terenul sintetic pe care va juca echipa sa în etapa a III-a. „Va fi un meci destul de dificil, mai ales că vom juca pe o suprafața sintetică. Noi nu suntem foarte bine pregătiți fizic, darămite să mai facem față 90 de minute pe un astfel de teren. Acești băieți nu au făcut un cantonament. Sunt lucruri care trebuie făcute pas cu pas. Am spus după jocul cu Târgoviște, că vreau să văd progres de la meci la meci. Mi-aș dori să obținem prima victorie”, a precizat Adrian Iencsi.

În prima etapă, Metaloglobus a fost învinsă, cu 1-0, pe propriul teren, de Olimpia Satu Mare, după care a remizat, scor 0-0, la UTA Arad.

Șut la Pandurii

În această săptămână, CS Pandurii i-a legitimat pe fundașul stânga Florin Maxim (36 ani, ex FC Voluntari), pe fundașul dreapta Grigore Turda (20 de ani, ex FC Zalău) și pe mijlocașul Adrian Șut (18 ani, ex ASA Târgu Mureș). Toți trei au evoluat  în amicalul pe care echipa lui Iencsi l-a disputat, miercuri, la Petroșani, CU ACS Șirineasa, club de Liga 3 preluat , vara aceasta, de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, a cărui societate Succes este inscripționată, ca sponsor, pe tricourile Pandurilor.  Adrian Șut a marcat unul dintre cele 2 goluri ale pandurilor, care s-au impus cu 2-1, însă are șanse mici să joace sâmbătă, la Metaloglobus. „Mi-aș dori să facă parte din lot pentru meciul de sâmbătă, dar nu știu dacă se va putea. Per să se integreze cât mai repede la echipă, iar în cel mai scurt timp să beneficiem de serviciile lor. Echipa trebuie să fie acoperită pe toate posturile„, a afirmat Iencsi.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Mircea OGLINDOIU 18 Aug. 2017, 11:51 Campionat
Pe aceeași temă