Huliganul „Molea” a mai caftit un arbitru

Huliganul

Renumit pentru comportamentul grobian și actele de violență comise pe terenul de fotbal, jucătorul echipei Unirea Stâlpu (din Liga a V-a Buzău), Marian Păduraru, dealtfel un client fidel al Comisiei de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Buzău, a recidivat din nou. Victimele huliganului deghizat în fotbalist și cu instincte animalice au fost arbitrii și observatorul partidei cu Partizanul Merei, disputată în etapa trecută.

Eliminat în minutul 30 pentru un fault grosolan comis asupra unui adversar și fără să stea deloc pe gânduri, Păduraru (Molea) a ținut să demonstreze că este un golan veritabil. Individul a început să înjure ca la ușa cortului brigada de arbitri din care a făcut parte și o fată, pe reprezentantul A.J.F., pe care i-a amenințat și scuipat de mai multe ori. Toate astea au culminat cu lovirea centralului, pe care l-ar fi linșat dacă nu interveneau coechiperii săi și oamenii de ordine aflați lângă vestiare. În schimb, huliganul a continuat cu înjurăturile și amenințările, fiind potolit de polițiștii care au sosit la terenul de joc după ce i-a anunțat cineva.

În urma analizării incidentului, membrii Comisiei de Disciplină a A.J.F. Buzău, având în vedere faptul că bătăușul Păduraru este ,,recidivist”, l-au suspendat un an, obligându-l totodată să achite și o amendă de 200 lei.

De menționat că în sezonul trecut, același huligan a înjurat și a încercat să bată un observator care îi adusese la cunoștință că fiind în stare de suspendare pentru lovirea unui arbitru, conform regulamentului, nu avea acces în incinta terenului de joc. Atunci, Păduraru a fost acompaniat și de căpitanul echipei, Stelian Gioabă, nimeni altul decât primarul comunei Stâlpu, un alt golan care a avut același comportament grobian față de reprezentantul A.J.F., la ședința Comisiei de Disciplină a folosit cuvinte pe care nici hârtia nu le suportă.

Articol și foto de Adi SOARE
 

Pe aceeași temă