Huliganul Lupașcu de la Boldu a vrut să bată arbitrul și a amenințat ziariștii

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 21:44 Ligi județene

Meciul și scandalul în Liga lui Coșconea! Derbyul seriei a III-a,Voința Lanurile – Recolta Boldu(2-1), disputat în runda trecută a fost marcat și el de incidente. Acestea au fost provocate de jucătorii echipei oaspete imediat după cel de al doilea gol al gazdelor, înscris chiar în ultimele secunde ale prelungirilor acordate de arbitrul întâlnirii, Octavian Mihalache.

Extrem de nervoși, cei de la Boldu s-au dus ,,glonț” spre central acuzându-l că a fluierat finalul meciului cu un minut mai târziu decât ar fi trebuit. Pe lângă înjurături, scuipat și amenințări, câțiva dintre jucători în frunte cu R. Lupașcu și Mănăilă au ținut morțiș să treacă la fapte încercând să-l lovească pe cel vizat și chiar l-au și alergat puțin. Situația putea scăpa de sub control dacă nu ar fi intervenit delegatul gazdelor, antrenorul oaspeților și observatorul partidei, mai ales că pe teren au pătruns și alți indivizi din anturajul Recoltei Boldu chitiți să-l bată pe arbitru.

De parcă nu era suficient, Lupașcu și-a jucat în continuare rolul de huligan de data aceasta vărsându-și nervii pe ziariștii prezenți la meci pe care i-a înjurat și amenințat cu bătaia dar și că le distruge aparatele foto!

Deși au fost prezenți la teren, iar observatorul și alte persoane le făceau semne disperate să intervină, polițiștii nu s-au grăbit să facă asta. Când s-au gândit totuși să vină și ei pentru a vedea ce se întâmplă, oamenii în uniformă au motivat întârzierea spunând că de fapt au crezut că jucătorii își manifestă bucuria.

În urma analizării incidentelor petrecute la acest meci, Comisia de Disciplină din cadrul Asociației Județene de Fotbal Buzău a decis suspendarea lui Robert Lupașcu pentru trei etape și amendarea cu 200 RON, iar coechipierii săi, Marian Mănăilă și Gabriel Tunaru vor sta pe tușă două runde urmând să scoată din buzunar aceeași sumă. Totodată, delegatul echipei Recolta Boldu, Nicolae Chelaru s-a ales și el cu o suspendare de două partide și amendă 150 RON

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 18 Apr. 2013, 21:44 Ligi județene
Pe aceeași temă