Granitul Caraman!

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 13:57 Ligi județene
Granitul Caraman!

Deși nu e campanie electorală, acolo unde s-a calificat mai greu, primarul de Babadag, Georgian Caraman, a reușit surpriza etapei în campionatul județean. După ce a revenite la o forma sportiva consacrata, primarul Caraman a reușit să învingă practic de unul singur liderul campionatului, Delta 2013 Tulcea.

Delta a deschis scorul prin Garleanu în prima repriză, după care gazdele au egalat dintr-o poziție suspecta de offside. Cu toate acestea, tulcenii au preluat avantajul după o fază perfecta finalizată de Pantelie. După pauză gazdele au rămas în zece, după o eliminare corectă, însă după acest moment oaspeții au ratat iar gazdele au dat lovitura.

Răgușit la pauză, antrenorul Guliu a intrat pe teren și a făcut ordine printre babaieni.În momentul în care oaspeții ratau faza după fază, chiar și cu poarta goală, nou intratul Georgian Caraman a surprins pe toată lumea printr-o lovitură de cap de la marginea careului, egalând până și spre surprinderea spectatorilor.

Când toată lumea se aștepta la un egal de salon, odată cu apariția președintelui Consiliului Județean, Horia Teodorescu, gazdele au demonstrat că mingea e rotundă și același Caraman, reales în unanimitate primar, a tras după el trei fundași și a trimis cu sânge rece în colțul lung stabilind scorul final: Granitul Babadag- Delta Tulcea 3-2! Prin acest rezultat gazdele au trecut provizoriu pe primul loc, cu un punct în fata oaspeților, aceștia având un meci mai puțin disputat.

„A fost un meci echilibrat, disputat, mult peste nivelul ligii a patra” a declarat după meci președintele clubului Delta, Florentin Manolache.

„Eu am fost la mijloc, ca și fost jucător al echipei locale, ca și inițiator al echipei Delta., nouă echipă Delta, cred că un egal era echitabil după joc dar asta e fotbalul, mingea e rotundă. Remarc tânăra speranța Caraman, jucător de perspectivă din Babadag, cred că are un viitor în fotbalul județean, am înțeles însă că e preocupat de altele, primar, etc, are viitor pe teren, a fost un meci frumos, spectatori, la mai multe” a declarat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

 

Sursa: Ziarul de Tulcea

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 13:57 Ligi județene
Pe aceeași temă