„Gospodarii”, harnici pentru Liga a III-a

19 Jun. 2012, 16:00 Ligi județene

Muncitorul Reșița și-a făcut lecțiile pentru barajul de miercuri, cu Petrofac Țicleni. „Gospodarii” știu că nu-i așteaptă o partidă ușoară pe terenul Termo din Dr. Tr. Severin unde vor întâlni câștigătoarea din județul Gorj.

Trupa pregătită de Viorel Lolea va efectua azi ultimul antrenament înaintea meciului din Mehedinți. Muncitorul a dominat categoric competiția județeană de top din Caraș și s-ar întoarce în Liga a III-a după doi ani de absență. Adversara de mâine e practic continuatoarea Petrolului Țicleni, o altă fostă divizionară C. Petrofac, cum se numește acum echipa, a tranșat pe final campionatul din Gorj, pe care l-a câștigat în fața celor din Turceni. Ambele echipe s-au spionat, oltenii au făcut-o la finala Cupei, pierdute de Muncitorul la Voința Lupac (0-1), la rândul lor cărășenii i-au urmărit în finala din faza județeană cu Turceniul (2-1 pentru Petrofac). Fără îndoială liderii echipei oltene sunt foștii echipieri ai Pandurilor Tg. Jiu, Amzucu, R. Rădoi și Ad. Popescu. Muncitorul replică cu un lot destul de omogen, în care se regăsesc mai mulți jucători cu experiența Ligii a III-a și chiar a eșaloanelor superioare, cum e cazul fundașului Marius Demian.

„Suntem încrezători și prudenți în același timp. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători care au evoluat în prima ligă. I-am urmărit de două ori în Cupa României, vom mai face o vizionare video. Calitatea terenului pe care vom juca e bună, singurul impediment sunt dimensiunile acestuia”, ne-a spus Viorel Lolea, tehnicianul Muncitorului. Acesta și-a mai testat elevii într-un joc amical pe 12 iunie, scor 3-0 cu Gloria Reșița, formație picată de pe ultimul loc din C5.

Iată cei 18 „gospodari” pentru baraj: Gavriș, Jorz (portari) – Bobină, M. Demian, Moga, Zamfir, Vasiliu, Filimon, Țimbota, Zgăbei, R. Dumitru, Rațiu, Mateiași, Rarinca, Avramovici, Panduru, Micu, Crăguia (juc. de câmp).

Partida va avea loc mâine, 20 iunie, de la ora 17:30 pe terenu Termo din Drobeta Tr. Severin.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

19 Jun. 2012, 16:00 Ligi județene
Pe aceeași temă