Fotbaliștii din Bacău au primit cadouri pentru că… n-au fost cuminți

21 Dec. 2011, 13:12 Ligi județene
Fotbaliștii din Bacău au primit cadouri pentru că...** n-au fost cuminți

E lucru știut: Moș Crăciun vine în special pentru cei mici. Iar aici putem include și echipele mici, din eșaloanele fotbalistice inferioare ale județului. Paradoxal, formațiile băcăuane din Ligile a IV-a și a V-a au primit cadouri tocmai pentru că nu au fost cuminți! Cu banii încasați din amenzi, Asociația Județeană de Fotbal Bacău a achiziționat mingi de joc marca „Mitre”, pe care le-a oferit în dar echipelor: câte două baloane pentru fiecare componentă a Ligii a IV-a și câte unul pentru echipele din ultimul eșalon.

Deși Moș Crăciun a fost receptiv la nevoile formațiilor mici ale Bacăului și totodată operativ, achiziționând deja mingile de joc, cadourile vor ajunge la destinație de-abia în luna februarie. Adică atunci când va avea loc prima Adunare Generală a AJF din noul an. „Am decis să împărțim aceste cadouri, cu ocazia primei ședințe din 2012, mai ales că atunci vor fi prezenți reprezentanții tuturor cluburilor”, a precizat președintele Asociației Județene de Fotbal, Cristi Sava.

Contract prelungit

Păstrând tradiția ultimelor sezoane, AJF Bacău va continua seria premierilor și la finalul returului 2011-2012. Mai ales că este foarte aproape de a prelungi contractul cu forma de echipament sportiv „Umbro”, care a fost principalul sponsor al Ligii a IV-a în acest an. „În proporție de 90 la sută, acest parteneriat va continua, ceea ce înseamnă că vom putea premia în continuare cluburile cu rezultate bune și cu o activitate susținută la nivel de copii și juniori”, a anunțat președintele forului băcăuan, Cristi Sava.

Sursa: Deșteptarea

21 Dec. 2011, 13:12 Ligi județene
Pe aceeași temă