Fotbal la botul calului!

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 13:23 Ligi județene

Imaginea zilei vine din fotbalul buzoian, mai exact din Liga a V-a, acolo unde s-au duelat într-un pitoresc peisaj după cum se poate vedea în galeria foto atașată. Voința Lunca a bifat duminică o nouă victorie în campionat, în cursa ei spre promovarea în Liga lui Coșconea. Sub privirile curioase ale cailor de la căruțele staționate pe marginea terenului de joc, echipa finanțată de Georgică Tarău a câștigat derbyul la Steaua Vintileanca cu scorul de 3-1.

Scorul partidei disputată în cadrul etapei cu numărul 17 din Liga a V-a a fost deschis de oaspeți prin Ghidia (25) care l-a învins cu un șut din afara careului pe portarul Mistrianu. Gazdele au forțat egalarea, iar eforturile au fost încununate cu gol, chiar în debutul reprizei secunde când Săftoiu (47) a transformat cu precizie un penalty acordat pentru fault. Conștientă că orice pas greșit îi poate spulbera visul, echipa din Lunca a luat cu asalt careul steliștilor și după mai multe ratări a reușit să preia conducerea. În urma unui contraatac rapid, Constantin a pătruns în careu și i-a pasat lui Răducan (74) care liber ca pasărea cerului a înscris din apropiere ca la antrenament.

Oaspeții au încercat la rândul poarta adversă însă nu au nimerit ținta. Mai mult, chiar în minutele de prelungiri, Voința a lovit din nou grație celui mai bun jucător de pe teren, Bucur (90+2) care și-a completat evoluția cu un meritat gol  marcând cu mult calm după ce a driblat inclusiv portarul. Trebuie menționat că cel care a stabilit rezultatul final a preferat să rămână în teren chiar dacă din minutul 5 a jucat cu capul spart ca urmare a unei ciocniri cu un adversar la un duel aerian.

Voința Lunca
Mistrianu – Răducan, Stanciu, Dogaru, Manea, Iul. Constantin, Săftoiu, C. Tarău, I. Constantin, Bucur, Baciu
Rezerve: Dobrin, Necula, Ivănuș, Pradaiș

Steaua Vintileanca
G. Ene – A. Ene, Dumitru, I. Sitaru, Olteanu, Ghidia, Drăghici, Mărăcineanu, Vigh, Georgescu, Toader
Rezerve:Soare, T. Bratu, Sitaru, A. Barcan, D. Barcan, Dima
 

 

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 04 Apr. 2013, 13:23 Ligi județene
Pe aceeași temă