„Flacăra rămâne vie”. Echipa din Horezu își va continua activitatea și va ținti din nou promovarea

După ce a mai trecut din amarul ratării celui de-al doilea baraj de promovare consecutiv în Liga 3, primarul din Horezu, Ilie Fîrtat, a anunțat că echipa locală va continua în Liga a IV-a, la același nivel și același obiectiv, promovarea. Flacăra este campioana ultimelor două ediții ale Ligii a IV-a Vâlcea, dar a ratat de fiecare dată accederea la nivelul superior.

„Flacăra rămâne vie și în sezonul viitor. Primăria Horezu a aprobat același buget și pentru sezonul următor. Sunt convins că jucătorii vor rămâne la noi, deși unii au și alte oferte. Însă, nu ne vom opune, dacă ei vor avea oferte mai bune, singura condiție este să fie de acord și antrenorii. Am făcut o modificare în conducere, profesorul de sport Valentin Grigorescu a devenit președintele clubului. Banca tehnică rămâne aceeași, cu Ilinca și Marinescu. Singurul jucător care încheie contractul este Georgescu, el aparține de CSM. Nu am depus nicio cerere la Federație pentru un loc de Liga a III-a, eu mereu am intrat, peste tot, numai pe ușa din față, nu pe cea din dos” a anunțat primarul Ilie Fîrtat.

Cei doi jucători de bandă ai Flacărei, Stănică și Georgescu sunt curtați de echipa care i-a învins pe horezeni la baraj, Măgura Cisnădie.

În plus, săptămâna viitoare, sub conducerea lui Vasile Ilinca, în „Treapt” va avea loc un trial pentru jucătorii tineri din zonă, sub 22 de ani. „Vrem să ne concentrăm pe jucătorii tineri din zona noastră” a mai anunțat edilul din orașul olarilor.

Pe 15 iulie, Flacăra va juca în prima fază a Cupei, în deplasare, contra câștigătoarei fazei județene pe Olt, Avântul Oporelu sau AS Milcov.

Flacăra Horezu a fost în acest sezon foarte aproape de promovarea în Liga a III-a. După ce a remizat în manșa tur a barajului, în deplasare, la Cisăndie, scor 0-0, Flacăra a pierdut însă, returul de pe teren propriu, 1-2 cu Măgura! La finalul meciului, afectat, edilul din Horezu anunțase că, renunță la antrenor și toți jucătorii, urmând a miza numai pe juniori.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă