FK Csikszereda Miercurea Ciuc a obținut promovarea în Liga 3 pe terenului lui ASA

Mihai Andries 22 Jun. 2014, 11:39 Ligi județene
FK Csikszereda Miercurea Ciuc** a obținut promovarea în Liga 3 pe terenului lui ASA

Stadionul Trans-Sil din Tîrgu-Mureș a găzduit ieri partida de baraj pentru calificarea în Liga a III-a la fotbal, disputată între echipele FK Csikszereda Miercurea Ciuc (HR) și ASF Zărnești (BV), în organizarea AJF Mureș. Echipa FK Csikszereda Miercurea Ciuc s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Șaim (67 – penalty) și căpitanul echipei Bajko (82). Partida a fost dominată în proporție de 90 la sută de formația condusă din teren de antrenorul principal Robert Ilyes, care a activat și la FCM Tîrgu-Mureș.

Pot să spun că a fost o imensă tensiune pe umerii, deoarece după ce m-am lăsat de fotbal după activitatea profesionistă desfășurată la Tîrgu-Mureș, am început de jos în județeană. Sezonul trecut am câștigat detașat campionatul, dar din păcate am pierdut barajul, și pot spune că am revenit cu mare ambiție și cu încredere în copiii mei și să le suflu mentalitatea de învingător, și să credem în forța noastră, deoarece Dumnezeu îți mai dă câte o palmă, dar te și ridică. Dacă crezi în tot ceea ce faci în fotbal, până la urmă fotbalul te respectă și mulțumesc pe această cale și publicului mureșean care au venit în număr mare la stadion și ne-a susținut până în ultimul minut. Totodată, vreau să-i mulțumesc mult și domnului Mircea Bucur, președintele AJF Mureș, deoarece fără sprijinul dânsu-lui, poate nu jucam pe acest teren, și poate nu eram acum atât de fericit. Am reușit să dezvoltăm jocul nostru de pase și până la urmă am obținut o victorie meritată. Voi respecta toată viața oamenii de aici din Mureș. Dacă voi fi sănătos voi urma cariera de antrenor-jucător„, a declarat Robert Ilyes pentru Sportul Mureșean.

Partida a fost arbitrată la centru de Sergiu Popa (Aiud), asistat la cele două tușe de Alexandru Vodă (Alba-Iulia) și Adrian Mărginean (Aiud), toții din județul Alba. Obervatori: Vasile Bordaș și Mircea Bucur, ambii din Tîrgu-Mureș.

Lotul FK Csikszereda Miercurea Ciuc pentru baraj a fost: Husar, Sandor, Pop, Surducan, Toth, Șaim, Ilyes, Boghițoi, Gliga, Bajko, Gergely, Demșa, Vrabie, Măgirescu, Tanko, Szocs, Homos și Csuros. Antrenor principal: Robert Ilyes. Antrenor secund: Albu Laszlo.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Mihai Andries 22 Jun. 2014, 11:39 Ligi județene
Pe aceeași temă