FCM Baia Mare și-a spulberat adversarul și a devenit campioana județului!

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 13:37 Ligi județene
FCM Baia Mare** și-a spulberat adversarul și a devenit campioana județului!

Stadionul „Viorel Mateianu” a gazduit, miercuri, 12 iunie, meciul de baraj al Ligii a IV – a de fotbal, in urma caruia a fost decisa echipa care va reprezenta Maramuresul la barajul pentru accederea in Liga a III – a. La sfarsitul celor 90 de minute, FC Municipal Baia Mare a reusit sa se impuna cu scorul de 6-0 in fata echipei Iza Dragomiresti. Echipa din Baia Mare si-a continuat astfel parcursul fara greseala din actualul campionat, fiind singura echipa din judet care nu a fost invinsa in meciurile oficiale.

Peste 200 de spectatori au fost in tribune la meciul dintre liderele celor doua serii. Daca in prima repriza meciul a fost destul de strans, baimarenii reusind sa inscrie de doua ori, dupa pauza, jucatorii de la FC Municipal si-au dovedit superioritatea. Finalul partidei le-a apartinut in totalitate, in ultimele cinci minute reusind sa puncteze de trei ori. Chiar daca scorul a fost net in favoarea baimarenilor, acestia au recunoscut ca inainte partidei se asteptau la un meci dificil.

„Noi ne-am pregatit un an de zile pentru obiectivul pe care-l avem, promovarea in Liga a III-a. Sigur ca am intalnit un adversar de care ne-a fost teama oarecum inainte de joc, dar vedeti ca pregatirea noastra superioara a facut ca diferenta sa fie de 6 goluri”, a aratat Ioan Onciu, antrenorul gruparii baimarene.

La sfarsitul partidei, jucatorii echipei din Baia Mare au spus ca terenul a fost unul dificil, fiind si cel care a facut ca scorul sa nu ia proportii mai mari. Fotbalistii sunt convinsi ca isi vor atinge obiectivul si se vor impune in meciul pentru promovarea in esalonul superior.

„A fost foarte greu, avand in vedere ca terenul, dupa cum s-a vazut, a fost desfundat, eu zic ca acest teren ne-a dezavantajat pe noi si oricum suntem bucurosi ca am reusit sa castigam la scor. N-are ce sa mai zica nimeni din acest judet. Cred ca am demonstrat ca suntem cei mai buni”, a precizat capitanul echipei, Radu Ernszt.

„Meciul de astazi va incununa un sezon foarte bun pentru noi, 30 de victorii din tot atatea posibile, aproape 250 de goluri marcate, doar 12 primite. Fara victoria de astazi, tot ce v-am spus pana acum era absolut egal cu 0, iata primul pas l-am facut, un meci pe care l-am disputat pe un teren foarte greu, cu multa ploaie, dar baietii au fost foarte bine montati”, a precizat presedintele clubului, Radu Tolas.

Pentru FC Municipal Baia Mare urmeaza meciul de promovare cu Heniu Prundu Bargaului, partida ce se va desfasura in data de 19 iunie, la Cluj. Antrenorul baimarenilor este increzatoar in forta echipei spunand ca este pregatit pentru meciul de saptamana viitoare.

„Noi avem date despre echipa oaspete, suntem bine pregatiti din punctul asta de vedere, cunoastem echipa adversa, stim ce avem de facut. O sa pregatim jocul din toate punctele de vedere, vorbesc tehnic si tactic. Avem o echipa buna, o echipa formata din jucatori din aceasta zona, tineri talentati si speram sa indeplinim acest obiectiv”, a incheiat Ioan Onciu.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 13 Jun. 2013, 13:37 Ligi județene
Pe aceeași temă