FC Balș, campioana Oltului! AJF-ul nu le-a premiat performanța

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 18:48 Ligi județene
FC Balș, campioana Oltului!** AJF-ul nu le-a premiat performanța

Ediția 2012-2013 a Ligii a IV-a s-a încheiat, FC Balș obținând titlul de campioană a județului Olt, în ultima etapă învingând cu 2-0, Oltul Drăgănești.

Bălșenii au încheiat sezonul cu o victorie, după ce sâmbătă au învins, cu scorul 2-0, Oltul Drăgănești. Scorul a fost deschis de Roșu, care a marcat în urma unei lovituri de pedeapsă obținută tot de el, atacantul Alin Florica înscriind pentru 2-0.

Antrenorul echipei de pe Olteț, Ionel Teodosescu, s-a arătat mulțumit de joc. „În mare parte sunt mulțumit de jocul realizat cu drăgăneștenii, am făcut un meci bun, deși formația vizitatoare a avut și ea câteva ocazii. Toată lumea așteaptă vacanța, dar nu și noi, pentru că trebuie să ne continuăm parcursul și să ne pregătim pentru meciul de baraj programat pe 19 iunie, când vom întâlni Sporting Roșiori”, a spus Teodosescu.

Acesta s-a arătat dezamăgit că oficialii Asociației Județene de Fotbal Olt nu au punctat momentul și nu au acordat diplome și medalii echipei care a câștigat titlul județean la finele acestui sezon. „Credeam că vin și cei de la AJF să ne dea diplome și o cupă, dar nu s-a întâmplat nimic, ni s-a spus că acest lucru va fi posibil după meciul de baraj, dar ce legătură are una cu alta. Cei de la Dolj tot timpul fac astfel de premieri. Într-un an, la copii și juniori, cei de la Dolj au dat echipament sportiv, iar la noi nu sunt în stare să dea nici măcar o diplomă”, a adăugat Ionel Teodosescu.

Oficialii grupării din Balș vor stabili în aceste zile programul pe care îl are echipa până la meciul de baraj pentru accederea în eșalonul al treilea.

FC Balș: Dragu, Relea, Boangiu, Sârbu, Jidovu, Neacșu, Ionică, Roșu, Țepuș, Holtea, Florica. Au mai jucat: Ionescu, Matei, Mămăligeanu. Antrenori: Ionel Teodosescu și George Vărzaru.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 Jun. 2013, 18:48 Ligi județene
Pe aceeași temă