FC Argeș 1953 a debutat în campionat cu o înfrângere la Bascov

Marius ANGHEL 24 Aug. 2014, 14:58 Ligi județene

FC Argeș 1953, echipa înființată de suporterii fostei formații a lui Nicolae Dobrin, a disputat primul meci oficial în campionatul Ligii a IV-a. Alb-violeții au debutat pe terenul Unirii Bascov, acolo unde au cedat cu 0-2.

Meciul a fost unul echilibrat, ambele formații având ocazii clare de a înscrie. Echipa din Bascov a avut primele situații de a deschide scorul însă, de fiecare dată, Cojocaru a reușit să respingă în corner. A urmat apoi ratarea incredibilă de la jumătatea primei reprize a lui Marius Priseceanu. Atacantul alb-violet a scăpat singur cu portarul, însă a șutat puțin pe lângă poartă. Primul gol al partidei a fost înscris de gazde cu patru minute înainte de pauză în urma unei lovituri libere executate de pe partea dreaptă.

În repriza secundă, FC Argeș 1953 mai irosește două ocazii mari de a înscrie prin noul intrat Adrian Pătru, însă de marcat au făcut-o tot gazdele. În minutul 80, acestea au mărit diferența de pe tabelă din penalty.

În etapa următoare formația pregătită de Mihai Zamfir și Marius Priseceanu va juca pe teren propriu în compania celor de la Atletic 2 Bradu.

FC Argeș 1953: Cojocaru – Călin, Năstase (”65 Ciobanu), Heran, Sârbu, Băiețică, Iancu (”83 Tâpuru), Mateescu, Chiran, Adrian Barbu, Priseceanu (’55 Pătru).
Antrenor: Mihai Zamfir
Rezerve nefolosite: Drăgan – Păun, Bădoi, Popa.

Articol și foto de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

Marius ANGHEL 24 Aug. 2014, 14:58 Ligi județene
Pe aceeași temă