Echipa din Putna își încarcă bateriile în Franța: „Această deplasare constituie și un cadou binemeritat pentru fotbaliști”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 14:40 Ligi județene
Echipa din Putna își încarcă bateriile în Franța:**

Aflată în plină luptă pentru promovarea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, gruparea Bradul Putna va avea parte în această iarnă de un program de pregătire asemănător cu cel al echipelor cu pretenții din țara noastră. Formația pregătită de Ciprian Crețan va relua antrenamentele pe data de 15 februarie, urmând ca după o săptămână de reacomodare la efort echipa să plece într-un cantonament de zece zile în Franța.

„Acest lucru a fost posibil ca urmare a înfrățirii dintre comuna Putna și orașul francez Montmorillon, prietenii noștri de acolo urmând să suporte toate cheltuielile. Pe perioada stagiului de pregătire, vom susține și două meciuri amicale în compania echipelor din orașul francez. Dorim ca această deplasare să constituie și un cadou binemeritat pentru fotbaliștii care activează în echipa noastră”, a declarat Ciprian Crețan.

Union Etoile Sportive Montmorillonaise, clubul care pune la dispoziția sportivilor de la Putna baza de antrenament, evoluează în prezent în Liga a VII-a franceză, după ce în anii ’90 a ajuns să activeze în eșalonul secund.

După disputarea a 14 etape, Bradul Putna ocupă poziția secundă în ierarhia Ligii a IV-a, reluarea campionatului urmând să se producă pe data de 16 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: sportulputnean.blogspot.ro

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 14:40 Ligi județene
Pe aceeași temă