Drumul prin Liga a IV-a nu e tocmai simplu!

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 11:09 Ligi județene
Drumul prin Liga a IV-a** nu e tocmai simplu!

Reflectoarele aprinse pe Francisc Neuman au dat altă dimensiune unui simplu meci de Liga a IV-a. Tribuna I a arenei din Calea Aurel Vlaicu a fost aproape plină vineri seară, la înfruntarea dintre UTA Bătrâna Doamnă și Crișul. Printre spectatori, și câțiva fotbaliști cu mine ușor nedumerite din actualul efectiv al UTA-ei…

Oamenii lui Ciba i-au surprins rapid pe roș-albi, deschizând scorul prin Florin Heteș la capătul primei apariții în careul arădenilor. Era minutul 13 când fostul component al Telecomului finaliza din 7 metri lateral stânga la colțul scurt o fază fulgerătoare, 0-1!

Avantajul luat repede i-a ambiționat și mai tare pe băieții echipați precum Argentina și totul avea să curgă în favoarea lor.

Botiș și Varga și-au împins mult mai tinerii coechipieri spre buturile lui Marius Rus, dar goalkeeper-ul Crișului a făcut un meci mare și a avut în față un zid impenetrabil, compus din trei turnuri de control – Manga, Iaroș și Ignat.

În zadar au fost arabescurile tehnicului Hlistei, în zadar a încercat Măgulean să-și creeze culoare și tot în zadar a luptat Leucuța să răzbească printre experimentații fundași ai Crișului, ajutați mereu de colegii coborîți din linia mediană.

UTA Bătrâna Doamnă a ratat penalty (Măgulean, prima repriză), a lovit bara (Chindriș, repriza a doua), a avut om în plus pe un final în care Rus a mai avut două intervenții de senzație. Portarul crescut la Telecom a scos de sub transversală două lovituri de cap pe care scria gol în prelungiri, amintind de vremurile în care Dinamo întreba de el, pe când juca la Minerul Lupeni.

Tisza îl îmbrățișa cu căldură pe Ciba la sfârșit, în timp ce trupa sa și a lui Vivi Erdei se scutură după primul duș rece.

„Felicit echipa oaspete. N-am avut noroc, n-a fost să fie. Vor mai fi asemenea meciuri, mă aștept să întâlnim echipe care vor arăta ambiție și mai mare. Învățăm din fiecare meci”, a concluzionat team-managerul UTA-ei Bătrâna Doamnă, Radu Anca.

UTA Bătrâna Doamnă: Bodea – Pantea (65 Burlă), Varga, Botiș, Wild – Ad. Popa, Chindriș, Dobrean (87 Vlad), Hlistei – Leucuța (87 Gheorghiță), Măgulean (56 Fl. Pavel).

Crișul: M. Rus – Ciornei, Iaroș, Manga, Ignat, Voștinar – M. Ponta, Petrescu, Dema, Bărdan (82 Bragea) – Heteș (76 Morar).

Arbitri: Laurențiu Fodoruț – Silviu Mocanu, Florin Vesa. Observatori: Claudiu Tripa, Gabor Biro.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Aug. 2013, 11:09 Ligi județene
Pe aceeași temă