Doi puști de la SCM Râmnicu Vâlcea se pregătesc să semneze cu FCSB

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2018, 11:28 Actualizat: 21 Jan. 2018, 11:54 Ligi județene
Doi puști de la SCM Râmnicu Vâlcea  se pregătesc să semneze cu FCSB

Doi tineri talentați ai SCM Râmnicu Vâlcea, atacantul Andrei Iana și mijlocașul stânga Ștefan Pănoiu, se antrenează cu juniorii FCSB, fiind în probe la Academia de la Berceni a vicecampioanei, acolo unde au șanse mari să rămână.

Cei doi juniori vâlceni au fost descoperiți și formați de antrenorul Emil Popescu la CS Hidro, iar din vara anului trecut joacă la echipa Under 17 a SCM Râmnicu Vâlcea, calificată la Liga Elitelor. Pentru a-i putea legitima, clubul patronat de Gigi Becali urmează să plătească grilele de formare ale celor doi jucători.

„Pe cei doi i-am crescut de la vârsta de 5 ani. I-am descoperit în urma unor selecții. Andrei era la Școala nr 9, în Ostroveni, iar pe Pănoiu l-am văzut, de mai multe ori, și l-am urmărit, în curtea școlii la Pedagogic. Andrei Iana, la mine, a jucat pe mai multe posturi. Are viteză, forță, îndemânare. El trebuie să fie cât mai aproape de poartă. Pănoiu, la mine, a jucat cu predilecție pe bandă stângă. Pănoiu e jucător de creație. Depinde de ei dacă vor face față la FCSB. Oricum, este un pas foarte mare pentru ei, acum trebuie să știe să gestioneze situația creată, despărțirea de familie, de colegii de la club. Dar, cred că se vor impune la FCSB”, a spus, conform infopuls.ro, Emil Popescu, antrenorul care i-a descoperit pe cei doi puși și i-a îndrumat timp de aproape zece ani.

În urmă cu mai bine cu un an, antrenorul Emil Popescu le-a prezis celor doi tineri un viitor frumos, mai ales că Vâlcea nu a mai dat fotbaliști de valoare de câțiva ani, ultimele produse fiind Bogdan Vătăjelu și Laurențiu Brănescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Autori: Adrian MUJEA, Marius ANGHEL Publicat: 21 Jan. 2018, 11:28 Actualizat: 21 Jan. 2018, 11:54 Ligi județene
Pe aceeași temă