Ghecon Lăpușata, la baraj

02 Jun. 2009, 17:26 Special
Ghecon Lăpușata, la baraj

În ultima etapă a Ligii a IV-a Vâlcea, Ghecon Lăpușata a câștigat  meciul decisiv pentru câștigarea campionatului, scor 3-2 cu rivala Dinamo 2007 Rm. Vâlcea. Astfel, trupa antrenată de Emil Popescu (foto) obține dreptul de a merge la meciul de barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
 

Dramatism în Liga a IV-a Vâlcea, unde primele două clasate, Ghecon Lăpușata și Dinamo 2007, despărțite înaintea ultimei etape de un singur punct, s-au întâlnit sâmbătă, la Fârtățești, într-un meci decisiv pentru desemnarea câștigătoarei campionatului. Cu 7 minute înaintea finalului, la scorul de 3-2 pentru Ghecon, oaspeții s-au retras de pe teren, acuzând arbitrajul lui Cătălin Buși. Spiritele au degenerat în minutul 83, când dinamoviștii reclamă că un jucător al lor a fost lovit cu pumnul în figură de atacantul gadelor, Șorega. Arbitrul îi elimină pe Șorega(Ghecon) și Buga(Dinamo), moment în care conducătorul oaspeților, Laurențiu Mustățea și-a retras echipa de pe teren.

 

„La primul gol al gazdelor a fost ofsaid, iar în repriza a doua, arbitrul Buși trebuia să elimine doi jucători de la Ghecon, pe Roșoagă și Ioniță, cărora nu le-a dat al doilea galben. Eram convins că nu vom putea câștiga niciodată acest meci, Ghecon  a investit prea mulți bani. De 100 de ori dacă aș fi în această situație, tot de atâtea ori mi-aș retrage echipa de pe teren, pentru că nu sunt prostul nimănui” a afirmat Laurențiu Mustățea, finanțatorul și totodată antrenorul echipei Dinamo 2007..
 

 „Sunt dezamăgit de atitudinea celor de la Dinamo, nu știu ce-au vrut să demonstreze prin acest gest, de a se retrage de pe teren cu câteva minute înainte de final. Probabil au vrut doar să păteze munca acestor copii. Am acumulat foarte mult stres, așa că voi renunța la echipă după meciul de baraj. Nu mai continui la Ghecon, indiferent de ce se întâmplă la baraj”, a declarat și antrenorul de la Ghecon Lăpușata, Emil Popescu

 

Ghecon a câștigat cu 3-2 derbyiul campionatului cu Dinamo 2007, dar AJF va omologa probabil meciul cu scorul de 3-0 în favoarea echipei patronate de Dan Mazilu.
 

Articol scris de Adi Georgescu
 

02 Jun. 2009, 17:26 Special
Pe aceeași temă