Conpet Cireșu se pregătește din greu pentru liga a III-a!

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 12:40 Ligi județene
Conpet Cireșu se pregătește** din greu pentru liga a III-a!

După ce au realizat primele două obiective propuse de conducerea clubului, și anume câștigarea ligii a IV-a brăilene la fotbal și cucerirea Cupei României etapa județeană, jucătorii de la Conpet Cireșu șe pregătesc acum din greu pentru meciul de baraj ce le poate asigura prezența în liga a III-a.

Pentru a fi sigur că promovarea se va realiza, Valentin Avramescu, președintele clubului brăilean, a luat hotărârea ca fotbaliștii să intre într-un stagiu de pregătire centralizat, care se desfășoară în această perioadă în stațiunea Lacu Sărat din județul Brăila. Elevii antrenorilor Vasile Darie și Ionel Ivan au început cantonamentul încă de sâmbătă, 15 iunie, dar după ce au avut două zile de pauză de la câștigarea Cupei României (1-0, cu Viitorul Însurăței).

Echipa este cazată la hotelul „Diana” din renumita stațiune brăileană, acolo unde Neagu Jerlăianu (patronul hotelului), care este și un mare iubitor al fotbalului brăilean, depune toate eforturile ca jucătorii de la Conpet Cireșu să beneficieze de cele mai bune condiții de masă și cazare. Iar pentru a-l mulțumi, „cireșarii” l-au asigurat pe acesta că vor depune toate eforturile pentru o promovare în liga a III-a!

Pentru a realiza acest lucru, jucătorii brăileni fac zilnic cel puțin câte un antrenament pe stadionul „Chimia” din aceeași stațiune, cu precizarea că singurul jucător care este menajat oarecum este Andrei Crăciun, care, accidentat fiind, este posibil să nu se refacă până la ora barajului. Referitor la acest lucru, Vasile Darie, antrenorul principal al celor de la Cireșu, a ținut să precizeze: „Avem o mare problemă deocamdată cu accidentarea lui Andrei Crăciun, dar îmi place să cred că împreună cu cu medicul echipei, Adrian Moșescu să-l recuperăm pe acesta până la ora meciului de la Galați! Partida cu Izbânda Mihail Kogălnigeanu va fi una foarte grea, de aceea am hotărât ca echipa să intre în cantonament, din dorința de a lucra mai mult cu ei pentru realizarea obiectivului propus. Deocamdată toți băieții răspund foarte bine la solicitările noastre, și țin să-i asigur pe toți susținătorii noștri, inclusiv pe Radu Popa, primarul comunei Cireșu, că vom face toate eforturile să promovăm în liga a III-a!”- a spus reputatul tehnician brăilean.

Pentru câștigarea meciului de baraj, care va avea loc miercuri 19 iunie, pe stadionul „Ancora” din Galați, cu începere de la ora 17.30, Vasile Darie și Ionel Ivan au la dispoziție următorii jucători care au efectuat deja vizita medicală: Sterică Stoica și Denis Tudor (portari), Viorel Cheleș, Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Nicolae Viorel, Gigel Costache, Costin Grozea, Alexandru Balaban, Octavian Vârlan, Gheorghe Viorel, Ionuț Nanu, Radu Alin, Andrei Crăciun, Alexandru Cireșă, Daniel Pavel, Sorin Techiu, Marius Coman (jucători de câmp). Stagiul de pregătire centralizat al Conpet-ului din Cireșu se va încheia după partida de miercuri.

 

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

 

 

Mihai Andries 16 Jun. 2013, 12:40 Ligi județene
Pe aceeași temă