Codrea vrea promovarea cu ASU Poli de pe locul 2!

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 17:22 Ligi județene
Codrea** vrea promovarea cu ASU Poli de pe locul 2!

Antrenorul alb-violeților vrea ca formația sa să promoveze în Liga a IV-a pentru că altfel există riscul să dispară entuziasmul din cadrul noului proiect. Paul Codrea e de părere că AJF Timiș ar trebui să vină în sprijinul echipelor care doresc cu adevărat performanța, precum ASU Poli și Ripensia Timișoara.

Tehnicianul lui ASU Poli și-a exprimat după ultimul joc, scor 2-0 cu Topolovățu Mare, dorința de a promova în „D” pentru binele proiectului alb-violet. Paul Codrea a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi dispus să mai rămână încă un sezon în eșalonul al cincilea.

În ultima perioadă s-au vorbit de fel și fel de variante pentru ca prezența echipei de pe „Știința” să fie facilitată în Liga a IV-a, cert e că în acest moment regulamentul avantajează echipele proaspăt retrogradate în cazul unor retrageri.

„Aștept să se încheie campionatul, noi avem planuri, știm bine ce avem de făcut, acum depinde dacă vom reuși să promovăm sau nu. Probabil de chestia asta se leagă foarte multe lucruri, și entuziasmul. Nu e nimic clar, nu se știe în Liga I câte echipe vor fi dar la Liga a IV-a. Vedem cine retrogradează și în ce manieră putem sau nu să jucăm la Divizia D. Depinde de cei de la AJF, eu sper să ne dea un răspuns favorabil pentru că ar avea de câștigat tot orașul și în primul rând Divizia D, pentru că ar crea mare interes și ar fi altceva. Fără noi, cu echipe ca Nerău sau nu știu ce sate, Racovița, nu cred că interesează pe nimeni, dar cu Poli Timișoara în D cred că ar veni și mai multă lume la meciuri”, a declarat Codrea.

În serie cu „Ripi”, dar în „D”

Tehnicianul timișorean nu s-a arătat deranjat dacă ar evolua în aceeași serie cu ACS Poli II și Ripensia, dar crede că echipele ce își doresc performanța ar trebuie sprijinite de AJF Timiș.

    „Asta trebuie să facă AJF-ul, trebuie să tinzi să ai un campionat cu echipe competitive pentru că altfel e un campionat lipsit de valoare. Dacă vrei un campionat puternic trebuie să aduci echipe bune. Și Poli și Ripensia sunt echipe de tradiție care încearcă să facă ceva frumos, cred că ar trebui susținute și de AJF”
    Paul Codrea, antrenor ASU Poli

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 10 Jun. 2013, 17:22 Ligi județene
Pe aceeași temă