Codrea e hotărât să rămână la ASU Poli! Ce îi amână legitimarea până în 8 martie

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 14:36 Ligi județene
Codrea e hotărât să rămână la ASU Poli!** Ce îi amână legitimarea până în 8 martie

Clubul ASU Politehnica Timișoara, este foarte aproape să îl legitimeze pe Paul Codrea, fotbalistul care în turul campionatului a evoluat la Rapid București. Jucătorul de 31 de ani se antrenează de o săptămână cu echipa din liga a cincea și a jucat deja în două meciuri amicale pentru alb-violeți.

  Codrea a bifat o repriză în jocul de pregătire cu CS Ghiroda, iar sâmbătă a jucat 60 de minute în amicalul cu Olimpia Satu Mare, încheiat la egalitate, 0-0, pe stadionul Știința din Timișoara. Fotbalistul care a jucat de 44 de ori pentru naționala României vrea să devină oficial jucătorul echipei adoptate de suporteri, imediat după ce își va rezolva litigiul cu Rapid. E o procedură care trebuie urmată, pentru ca fotbalistul să-și poată recupera salariile restante de la clubul bucureștean.

„Dacă sunt aici, înseamnă că vreau să rămân. Dar nu e chiar așa simplu, pentru că sunt în litigiu cu Rapid. Ei au reziliat contractul unilateral, iar eu am contestat acest lucru. Rapid e în insolvență și de aceea lucrurile sunt mai complicate. Abia după 8 martie, când se va judeca acest caz, voi putea eu să îmi obțin legitimația și să mă alătur oficial clubului ASU Politehnica. Ar mai exista o variantă care să mă întoarcă din drum, să primesc o ofertă din străinătate, tentantă din punct de vedere financiar, dar până acum nu a fost vorba de așa ceva”, a declarat Codrea.

Brîndescu e și el cu un picior la ASU

Clubul alb-violet este pe cale să devină unul profesionist. În afara jucătorilor cu nume care au venit în această iarnă (Titi Varga, Gălan, Făgețan sau Nincsovics), ASU Poli va avea noi membri și în afara dreptunghiului verde.

„Clubul e pe drumul cel bun. Ne vom întări atât lotul de jucători, cât și staff-ul tehnic și administrativ. Probabil că Sorin Brîndescu va fi manager sportiv, e un post care îi place lui, iar ASU Poli avea nevoie de un om care să îndeplinească acest rol. Eu am licența B de antrenor și, în afara faptului că voi juca, mă gândesc să-mi încep și cariera de antrenor aici”, a dezvăluit Paul Codrea.

Sorin Brîndescu a lucrat ani buni ca antrenor la juniorii lui Poli, dar și în cadrul naționalei de juniori a României. Viitorul „om din umbră” al alb-violeților se va alătura oficial echipei după ce va avea o ultimă discuție cu rectorul Politehnicii, Viorel Șerban, în această săptămână.

Articol scris de Radu FAUR

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 14:36 Ligi județene
Pe aceeași temă