Câmpulung Muscel are din nou echipă de fotbal!

27 Aug. 2012, 12:02 Ligi județene

Veste bună pentru iubitorii fotbalului din municipiul Câmpulung Muscel și asta pentru că „sportul rege” reînvie și la poalele Dealului Măgura! La inițiativa fostului antrenor de la ARO Câmpulung, Alecsandru Popovici, și cu sprijinul autorităților locale, la Câmpulung s-au pus bazele unei echipe care, pentru moment va evolua la nivelul eșalonului 4 (Divizia D – Argeș), însă, în funcție de situația financiară, pretențiile ar putea crește!

CSS „Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung are în componență mai mulți tineri din localitate, pe care tehnicianul Popovici speră să-i promoveze spre fotbalul mare, dar și jucători experimentați care să ajute la îndeplinirea obiectivului propus de antrenor.

Noul sezon al Diviziei D în județul Argeș a început pe 18 august, iar CSSDG Muscelul Câmpulung a disputat deja două partide pe care le-a și câștigat: 3-0 în deplasare la AS Valea Ursului și 3-1 acasă cu Victoria Buzoiești.

Pentru jocul de sâmbătă, cel de pe teren propriu, Alecsandru Popovici a folosit următorul „11”: Diaconu – Moroe, Mihăilescu, Vaciu, Băduleanu – Toader, Bălașa, Păun, Predoiu – Anghelina, Drăgan, iar golurile au fost marcate de Anghelina (min.72), Mihăilescu (min.79) și rezerva Florescu (min.81).

Echipa fanion a orașului, ARO Câmpulung, s-a desființat în 2004 odată cu închiderea Uzinei care sprijinea financiar și a dat numele echipei; iar în sezonul 2008-2009, la nivelul Ligii a III-a a evoluat CS Muscelul Câmpulung, dar problemele financiare au fost ăncă o dată „decisive”! (Bogdan Burhan)

Cristian Constantin s-a întors la Câmpulung

Pentru acest sezon de Liga a IV-a, CSS Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung are în lot mai mulți jucători experimentați pentru acest eșalon, însă beneficiază și de servicile câtorva jucători care au evoluat cel puțin la nivelul ligii a II-a: Bălălău și Predoiu la FC Argeș, Mihăilescu la ARO Câmpulung, Toader la Unirea Urziceni. Lovitura de imagine a fost dată la sfârșitul săptămânii trecute de directorul sportiv Daniel Gheorghe, cel care a reusit să parafeze un spectaculos transfer! Fostul număr 10 de la ARO Câmpulung și ulterior jucător în Liga I pentru Unirea Urziceni și Poli Iași, Cristian Constantin, este acum jucătorul formatiei muscelene. Transferul i-a fost deja înregistrat la AJF Argeș, Constantin având acum drept de joc pentru formația de liga a IV-a.

Articol scris de Bogdan Burhan

27 Aug. 2012, 12:02 Ligi județene
Pe aceeași temă