Bolintin Malu Spart e noua campioană a Giurgiului!

Mihai Andries 11 Jun. 2013, 10:12 Ligi județene
Bolintin Malu Spart** e noua campioană a Giurgiului!

Sâmbătă seara, la Mihăilești a avut loc finala Ligii a IV-a giurgiuvene, în care s-au întâlnit FC Bolintin Malu Spart și Spicul Izvoru. Echipa lui Adrian Neagu pornea favorită în acest duel și și-a respectat blazonul deschizând scorul încă din minutul 4. Cătălin Popescu a înscris cu capul din șase metri, după o centrare din lovitură liberă, venită de pe dreapta.

Treisprezece minute mai târziu, Florin Dumitrescu a înscris cu un șut din careu cel de-al doilea gol al Bolintinului, tot după o centrare venită din lovitură liberă. La trei minute de la reluare, Cătălin Popescu a făcut dubla și a dus tabela la 3-0. Cu zece minute înainte de finalul partidei, veteranul Irinel Ioniță a redus din handicap dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, stabilind scorul final la 3-1.

„Prima repriză am jucat foarte bine, am dominat clar. Repriza a doua am început-o în forță, am marcat golul trei, am controlat jocul. Apoi ne-am închis pentru păstrarea rezultatului, ratând totuși patru – cinci ocazii de gol” a declarat după meci Adrian Neagu, antrenorul campioanei

FC Bolintin i-a folosit sâmbătă pe Copil – Iulișcă, Leanca, G. Neagu, Mihai, Datcu (85 V. Constantin), Maricuță (85 Șovăială), Fl. Dumitrescu (75 Ad. Dinu), Orbu (50 Boian), R. Dumitrescu, C. Popescu (70 Laioș)

Pe 19 iunie, campioana Giurgiului se va duela la Roșiori de Vede cu reprezentanta județului Argeș, Atletic Bradu, învingătoarea urmând a accede în Liga a III-a

 

Vor și Cupa și calificarea la juniori

Miercuri va avea loc finala Cupei României pe Giurgiu, pe stadionul din Bolintin Vale, în acest meci urmând a se întâlni proaspăta campioană și Silver Inter Zorile. „Va fi un joc pe care îl vom trata cu mare seriozitate, mai ales că e ultimul înaintea barajului. Ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în Cupa României” a declarat tehnicianul Adrian Neagu.

Pentru campioni va mai urma un examen, dar pentru echipa de juniori A1. Aceștia vor primi vizita Viitorului din Dragomirești, în primul tur al fazei finale a campionatului național al categoriei lor de vârstă, returul fiind programat pe 16 iunie pe terenul ilfovenilor.

 

Articol scris de Costel SPÂNU

Mihai Andries 11 Jun. 2013, 10:12 Ligi județene
Pe aceeași temă